lørdag den 9. marts 2013

Happy Friday :-)


Hej alle i skønne læsere :-)
Så blev det endelig weekend - det er godt nok tiltrængt efter en hel uge i vuggestuen :-) - men hold da op hvor jeg elsker det alligevel :-)

Jeg har hele dagen siddet og hæklet. Har før forsøgt mig med denne grydelap - men det lykkedes mig ikke - jeg ved ikke om det var dårlig timing, eller hvorfor, men i hvert fald så lykkedes det mig denne gang :-) - og her er så det endelige resultat :-) .. Jeg er super tilfreds .. jeg synes den er hamrende flot :) - skal selvfølgelig have lavet en til :-) .. Hvad synes du om den??? :-)

Opskriften jeg har brugt - finder du lige HER - Så kunne det jo være at du selv havde lyst til at give dig i kast med sådan et sæt :-) .. 
Jeg ELSKER at den har så friske farver, og at man sagtens kan sætte nogle fede farver sammen :-) og at der stadigvæk er noget struktur og sammenhæng i den :-) 

- der er også et andet lille projekt som jeg er gået i gang med :-) jeg kan rigtig godt lide bedstemor-firkanter, men synes faktisk at det er rigtig kedeligt at lave de originale .. :-) jeg kan meget bedre lide alle dem med fede mønstre osv :-) .. Så jeg eksperimenterede lidt med at lære og lave en ny type efter DENNE opskrift - Det er så den der hedder African Flower square :-) .. Den er suuuuper flot - og faktisk ret nem at lave :-) og der kan man også sammensætte nogle super flotte farver (Tror ikke det kommer bag på nogen at jeg er rigtig glad for farver i mine hæklerier) :-)

Men her er så mit resultat :-)


Det skal på et tidspunkt blive til et pudebetræk :-) og har regnet mig frem til at jeg skal bruge 25 firkanter - og så har jeg tænkt mig at sy stof på bagsiden af puden :-) så det er endnu et lille projekt som jeg er i gang med .. :-)

(jeg er rigtig god til at starte projekter, men rigtig dårlig til at afslutte projekterne) :-D

Love love love love ! <3


2 kommentarer:

  1. FOR POKKER HVOR ER DE BARE FLOTTE DINE NYE HÆKLERIER ... SÅ PÆNE LAVET OG FLOTTE DEJLIGE FARVER - man bliver helt glad i låget af at se på dine billeder <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaak mor ! <3 .. Ja man bliver skisme da glad af de farver der :D

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)