torsdag den 14. marts 2013

In sickness and in healthÅh ja åh ja åh ja :-)
Såååå Er Michelle endnu engang syg :-) 2. gang på 2 mdr - jeg synes det er ved at være lidt kedeligt + jeg får ikke brugt noget tid sammen med de vidunderlige børn i vuggestuen :(

- Det min hverdag har gået ud på i to dage nu - jamen det er såmænd bare at tilbringe tiden på sofaen, med borgen i tv (som jeg lige har købt) - og jamen ellers bare hvad der er på billedet :-)

Vicks, snotpapir, og hækling :-) .. Et eller andet skal man jo foretage sig når man tilbringer så mange timer på sofaen :) 

Men efter nu to dages intensit borgen-maraton - jamen så har jeg nu fået set hele sæson 1 og 2. 

I morgen står den på Kim Larsen koncert med min dejlige mor - på Nykøbing F. teater - det er første gang i 30 år at min mor får den oplevelse igen :-) jeg har glædet mig sååååå meget til at komme afsted med hende - først skal vi ud og spise kinesisk - og så til koncerten senere :) (og nu tænker i - var hun ikke syg??? - og jooow.. det er jeg skam.. men jeg kan ikke være i en institution med så mange mennesker, og være syg når jeg skal så tæt på børnene, noget andet er at jeg gav min mor den gave i julegave - det har været planlagt i 3 mdr - så den kan jeg ikke aflyse selvom jeg er syg) :-)

Håber at i alle sammen er sluppet noglelunde helskindede fra vejret som ellers kom bag på os alle - det ene øjeblik var det forår - det næste .. HÅRD VINTER .. Ja man må jo spørge sig selv om det ikke snart er overstået ???? .. 

Hav en rigtig dejlig nat til alle natteravnene :-) nu vil jeg hoppe i seng og pudse næse 150 gange inden jeg skal sove (snøøøft snøøøøft) :D

<3

1 kommentar:

  1. Det er så synd for dig at du skal være syg hele tiden - men du er jo desværre lidt sart når du ikke har dine mandler. Det var åbenbart en temmelig dårlig beslutning da du var lille :( Jeg håber du bliver styrket og så må vi have fyldt en masse vitaminer i dig så du kan klare den store udfordring med børn og bakterier overalt.
    Jeg glæder mig så meget til i aften og det bliver årets store begivenhed for mig og en aften jeg aldrig vil glemme <3 Glæder mig min mus <3

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)