søndag den 24. marts 2013

Med Frk. Spuur på arbejde
Hej alle sammen :-) Ja jeg bruger så min lørdag og søndag på arbejde - hvilket jeg også elsker, for jeg får lov at være sammen med nogle fantastiske unger :-)
- I denne video får i lov at komme med mig på arbejde et øjeblik, og ser hvilke to skønne unger jeg passer (der er dog 2 mere, men de er ikke med i videoen) :-) - En lille forklaring på klippet er at Lærke - hende til højre - havde nogle helium balloner - og ja - det synes jeg var sjovt, så de skulle lige høre hvordan det lyder når man indhallerer det :D og ja det blev så til en video :-)

 - Som handicaphjælper til nogle unger med særlige behov - ja så kræver det at man er af en bestemt støbning, man skal kunne tåle at blive råbt af, sparket til, slået til, bidt i - og ja også andre ting - det er et job med mange udfordringer, men bestemt også rigtig mange glæder, og det er jo dem man skal huske på. Du får lov at skabe relation til nogle skønne mennesker, som stoler på dig, og lader dig blive en del af dit liv, og pludselig føles det ikke som arbejde længere, næææ .. så er man en del af familien :-) . Og i min kommende profession som pædagog, er dette job jo helt relevant for mine erfarings-point :-) Ikke nok med at jeg får en masse brugbar erfaring, det ser også rigtig godt ud at man har arbejdet i det fag :-)

Jeg elsker mit arbejde <3 - og det giver mig så meget at være omkring dem :-)
& så gør det også bare det hele meget bedre at jeg har verdens sødeste to arbejdsgivere i hele verdenen - de er tålmodige, forstående og hamrende søde :-) .. jeg kunne ikke være mere priviligeret end jeg er nu :=)

Håber i kan grine lidt af klippet ;) det gjorde jeg i hvert fald :)

God weekend fra en træt men glad frk. Spuur

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)