lørdag den 2. marts 2013

Nøjs for en dejlig lørdag :-)


Rigtig god lørdag til jer alle sammen :-) jeg håber at i hygger jer :-)

- Jeg har brugt det meste af formiddagen og eftermiddagen på at hækle (biiiiiig surprise) :D 
- Den anden dag gik jeg i gang med at lave et gulvtæppe til min lille gang, og her er det færdige resultat :-) - Det er lidt kantet, ja ... ;D - men det skal bare lige trækkes på plads, da jeg har siddet og hevet i det, mens jeg har hæklet :-) 

Jeg er utrolig glad for det - og er glad for at jeg endelig tog mig sammen til at lave et, da det jo sparer mig for nogle penge, ved at købe et - da jeg har brugt min mors garn .. (upsiii) :D .. 

Jeg ville egentlig gerne have lavet det større, men desværre er min gang ikke så bred - så det blev sådan her :D 

- Jeg er også i gang med at lave mig selv et par nye grydelapper - med oldemorfirkanter :-) og jeg tror de bliver rigtig søde :-)

Nøøøøjs hvor jeg nyder min fridag :-) i fulde drag :) jeg har jo kun lørdag/søndag fri hver anden uge, og alle andre dage går med arbejde :-) så der er rigeligt at se til ! :-)

Inden længe vil jeg lave en DIY over hvordan du laver oldemor-firkanter :-) så kig endelig med :-)

FORRESTEN !!! :-) husk at gå ind og deltag i min give-away - den finder du lige HER - og inviter gerne alle du kender til at deltage - for jo hurtigere vi får flere deltagere, jo hurtigere får vi fundet en vinder :-)

<3

2 kommentarer:

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)