mandag den 18. marts 2013

Psykoterapi v. Cheila Lund Jensen


Som man nok tydeligt kan se på billedet - så kommer dette indlæg til at handle om Cheila Lund Jensen og hendes Psykoterapi :-)

Det skal slet ikke være nogen hemmelighed at jeg er begyndt at gå til psykoterapi hos Cheila - jeg har været der 3 gang . 
Jeg startede hos hende fordi livet bød på nogle udfordringer, som jeg ikke følte jeg kunne klare selv - problemer med studie, privatlivet, økonomi - jamen hele smørren. Jeg har før haft det rigtig skidt psykisk - og har været nede og skrabe bunden nogle gange - sådan mentalt. 

Det skal lige siges at jeg ALDRIG har fået noget hjælp i form af andre psykoterapeuter, psykologer eller læger, så dette er første gang.

Men denne gang mente min mor at nu kunne det være nok, nu skulle der ske en ændring med mig - det var på tide at jeg skulle være glad igen - så hun tog kontakt til Cheila, som sagde ja til at hjælpe mig. 

Jeg havde været der en halv time første gang, og allerede der blev der åbnet op for nogle ting, som har været gemt godt væk i 11 år. Jeg blev så positivt overrasket over hendes evne til at nå HELT ind, og ikke bare skrabe overfladen. Hendes måde at tale til andre på - hendes fordybelse - man føler virkelig at hun lytter, og at man ikke "bare" er én ud af mange klienter. Det er en fantastisk følelse, også at man kan føle sig tryg ved at fortælle ens livshistorie og dybeste sorg til et andet menneske, som selvfølgelig er objektiv i alle henseender. 

Cheila er en kvinde med en livserfaring som har budt hende lidt af hvert, og det er tydeligt at gennemskue i hendes måde at omgåes andre mennesker, hun har en forståelse og indsigt og empati som man skal lede meget meget længe efter hos andre mennesker. Hendes modgang har gjort hende til det skønne menneske hun er i dag - og som er en utrolig kompetent psykoterapeut - netop på grund af hendes indsigt i andre mennesker - og hendes forståelse. 

Hun får mig til at føle mig værdsat og hørt. Hun ved lige nøjagtig hvordan hun skal hjælpe mig - og hun gør det rigtig godt. Efter nu 3 konsultationer kan jeg mærke en markant forandring på både mit humør - men også min måde at se omverdenen på - selvfølgelig er jeg ikke kureret - men der er blevet åbnet op for en æske, som ellers har stået og samlet støv meget længe - og det letter lidt på tilværelsen. 

- Jeg har lært at stole mere på mig selv - og tro på at de ting jeg gør og siger er rigtige - at jeg ikke hele tiden skal gå og føle mig forkert. 

så tænker du sikkert : "Hvad er så foreskellen på en psykolog og en psykoterapeut?"

- der kan jeg lige så godt melde klart ud - at jeg ved ikke hvad den faglige forskel på dem er - men i min verden er psykoterapi hjælp til selvhjælp - hvor psykolog kun er hjælp .. Om det rent faktisk forholder sig sådan - det ved jeg ikke :-)

- Man behøver ikke nødvendigvis have et stort problem for at starte hos en psykoterapeut - det kan være man har lidt svært ved at komme igennem et svært studie - eller man bare behøver en at snakke med - som er objektiv - og så kan jeg klart anbefale Cheila. 

Som hun så klogt sagde til mig i tirsdags "Det hjælper ikke kun at komme når det hele brænder - for så skal vi lappe - du skal også kommer når det ikke brænder - for det er DER du rykker dig" 

Kunne du tænke dig at læse mere om Cheila og hendes mange kompetencer ? - jamen så klik lige HER - der kan du læse om priser - adressen - telefonnummer og meget mere.

Vil DU have et bedre liv - så er det Cheila du skal kontakte - der er du garanteret dejligt selskab, en kompetent psykoterapeut som kan hjælpe lige netop dig, med det du har brug for :-)


_________________________________________________________________

AFSLØRING !!!!:::::

- Da det forholder sig sådan at jeg inden for de næste par dage runder 10.000 besøgende

Har Cheila Lund Jensen sat et gratis prøvetime hos hende på højkant til en heldig vinder :-) - Så hold øje med bloggen - & jeg skal selvfølgelig nok annoncere når det er tid til det :-)

HOLD ØJE ! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)