søndag den 3. marts 2013

Update :-)Det er efterhånden blevet til nogle nørklerier sådan på de sidste par måneder :-) - Det er sååååå fedt endelig at kunne hækle, efter mange forgæves forsøg, og som jeg har sagt før, så er mine hæklenåle rødglødende MEGET MEGET TIT ! :-) 

For mig er hækling en måde at afstresse på, og hygge mig efter en lang dag på jobbet eller i skolen :-) + det facinerer mig med alle de lækre ting man kan lave med et simpelt garnnøgle :-) 
Med hækling følger selvfølgelig at man bliver en Garn-freak ... :D Jeg har de sidste måneder brugt aaaaaaaalt for mange penge på garn :D (GRINER) .. 

Nå men her er lige et samlet billede af nogle af de ting jeg har lavet :D .. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)