søndag den 24. marts 2013

What to do on a sunday


Ja så nåede vi også søndagen - og i morgen starter endnu en uge - men dog en kort en af slagsen :) .. 

Weekenden med arbejde forløb rigtig godt - og har hygget mig enormt meget med 3 dejlige unger :)

- Meeen .. hvad skal man så lave når man kommer hjem????? .. Jow.. man finder det tøj man er mest træt af - og så klipper man i det :D ..

- Jeg fandt en video på youtube med en pige der lavede en helt almindelig langærmet t-shirt om til en cardigan - og vupti .. det skulle Michelle da også lige prøve .. og blev ret tilfreds med resultatet ... 
Inde bagerst i skabet fandt jeg så en T-shirt som har ligget der de sidste 3 år - som jeg faktisk altid har hadet fordi den gik for højt op ved halsen til min smag - og fordi sygningen er skæv - så ja den skulle man da også lige klippe i - og så fik jeg en sød top (jeg klippede ærmerne af) .. Og klippede lidt dybere hals på den :) .. vupti - så fik jeg lige to næsten nye stykker tøj .. :) .. 

Rigtig god søndag til jer alle sammen :) for mit vedkommende står den bare på sofahygge med nogle gode film som jeg lige lånte af min arbejdsgiver :) .. 

<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)