torsdag den 28. marts 2013

Yndlingsserie?


Har i en yndlingsserie? :-)
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg samler på film og serier, og har brugt RIGTIG RIGTIG mange penge på det.. vi snakker nok omkring 100.000 samlet - hvilket man godt kan blive lidt forarget over når man sætter det op på den måde :-) .. men det er sket over mange år - og jeg har altid været glad for serier, der er dog nogle enkelte serier som jeg er helt syge med .. :-) og ved ikke om det er fordi jeg har en små-syg tankegang eller hvad - men i vil kunne se en rød tråd i de serier jeg godt kan lide :D

True Blood
Vampire Diaries
Twilight (ved godt det ikke er en serie)
Beverly hills 90210
90210
Venner
Will & Grace
& Greys Anatomi 

Dette er mine yndlingsserier, og har selvfølgelig alle udgivende af dem alle sammen :-)

Jeg har rundt regnet omkring 250 film - og alene opbevaringen er lidt et problem efterhånden :-) .. 
Jeg har rigtig mange serier, flere end dem jeg har nævnt her :-) 

Har du en yndlingsserie??? :-) Skriv gerne en kommentar med den du aller bedst kan lide :-)

2 kommentarer:

  1. Fedt indlæg! Er vild med gossip girl, Terra Nova og Vampire Diaries! :-)

    Kig eeeeendelig forbi og smid en kommentar, det vile gøre mig glad! :-) http://bysarahgratlov.blogspot.dk

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)