søndag den 28. april 2013

Glæden ved netop mit job :-)Inde på facebook har jeg tit snakket om hvor glad jeg faktisk er for mit arbejde, og hvor glad det gør mig, at jeg er så privilegeret at få lov at arbejde med så skønne mennesker, og ikke mindst at jeg får lov at være noget for nogle børn som stoler og regner med mig. 
Det der virkelig giver mit liv lykke og indhold, er arbejdet med børn. Mit arbejde som Handicaphjælper er nok det dejligste arbejde man kunne ønske sig. 
for det første får jeg lov at være en del af deres familie, og en stor del af deres liv, for det andet får jeg lov at bruge min tid på nogle børn som har brug for mig - og som virkelig har taget mig til dem. 
Jeg elsker børn, og i en verden med jantelov mig her og der, jamen så er det det eneste hvor jeg virkelig ved at JEG sparker røv. Jeg er sindsygt dygtig med børn, og børn ELSKER mig. (ja jeg føler godt at jeg må prale lidt) . 

Arbejdet med børn giver mig så meget livsglæde, at alt andet for mig er fuldstændig ligemeget. Så længe jeg får lov at arbejde med børn, så er det lige meget om jeg har de flotteste møbler, den flotteste lejlighed, mange penge eller ja sågar ingenting. Jeg gør ikke det her for pengene, men for erfaringen, og muligheden for at være noget for nogle andre. 

Arbejdet med mennesker i det hele taget er et privilegium, som jeg tror at mange tager forgivet. Det at du får lov at blive en del af et andet eller andre menneskers liv - det er i mine øjne den største glæde, og noget som virkelig skal værdsættes. At andre mennesker stoler på dig, og lader dig være en del af deres hverdag/liv. 

Jeg roser tit mine to arbejdsgivere til skyerne, for jeg er så beæret over at de bare har taget mig ind som en del af familien. Det betyder alverden for mig, og de er også rigtig gode til at vise mig at det jeg gør er godt :-) .. og der er heller ikke nogen tvivl om at børnene elsker mig. :-)

Billederne herover er taget i går lørdag d. 27/4 - og på billedet til venstre ser du fra øverst : Laura, Liv, Lærke & Naya. 

Man ved at man er værdsat når lille Lærke kommer med en lille buket blomster til mig, derfor måtte det også lige forenes i et billede !
Der er ingen tvivl om at jeg elsker de børn, og for mig er det ikke længere et arbejde, det er min 2. familie ! <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)