tirsdag den 16. april 2013

Hæklet Kjole-jakke i romantiske farverYay .. så blev jeg færdig med et super sødt projekt, synes jeg selv :-)
Jeg har lavet denne yndige Kjole-jakke med et bredt skørt . 
Kjolen er lavet med Red heart baby garn i en meget lys lyserød samt en flot brun :-)

- det er første gang jeg har prøvet at lave denne type kjole/cardigan - og jeg har fuldt en opskrift (eller .. fulgt og fulgt) som er lavet af både Mikey & Claire 
- Det er simpelthen den lækreste opskrift, som man kan tilpasse lige nøjagtig som man har lyst til. Man kan lave blusen kort, og med ærmer, eller man kan lave den som her til en kjole/cardigan, eller måske bare som en lang cardigan, eller en kørepose eller ja .. det er kun fantasien der sætter grænser med denne opskrift. Ikke nok med at den er super genial som basis-opskrift som man kan bygge videre på, så er den også SUPER nem.. tror ikke du finder noget som er meget nemmere at hækle end denne :-) .. og selvom den er nem, så bliver resultatet bare så yndigt at se på !! <3 Jeg er fuldstændig tilfreds med mit projekt her, og den bliver selvfølgelig doneret til min mors julehjælp - så en lille puttepige forhåbentlig kan rende rundt i den på et tidspunkt :-)

Lidt om garnet :

- Som sagt så er garnet red heart baby - som er nok den aller blødeste og lækreste form for acryl garn. Det er let, lækkert, og nemt at arbejde med. Selvom at det bliver et stort projekt, så bliver trøjen ikke tung for barnet at have på. Det er helt sikkert noget som jeg skal lave noget mere i. Trøjen er lavet på hæklenål 3,5 og er en str. 2 år :-) (str er hjemmelavet, den er ikke lavet efter opskrift, da den egentlig bare er lavet i fri hånd). 
 (garnet er købt i kvickly forresten)

Skriv gerne hvad i synes om den :-) vil rigtig gerne høre jeres meninger .. 

Hav en rigtig dejlig aften :-)

1 kommentar:

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)