mandag den 8. april 2013

Hungry.dk bestil mad onlineDette indlæg er sponsoreret af www.Hungry.dk


Hej alle i skønne mennesker :-) .. 
Jeg har været så heldig at få lov til at anmelde et måltid mad fra Hungry.dk
- Så det vil jeg gøre nu :-) 

Min lillebror og jeg skulle holde hyggeaften i fredags - så vi valgte at bruge det gavekort på 200 kr som jeg har modtaget til Hungry.dk - for at tjekke det ud og se om det er bedre end Justeat.dk

Vi forudbestilte maden så den var klar til 17:30 - og 17:32 stod de og ringede på min dør - så allerede der tegnede det til at blive en smadder god oplevelse. 

Hvis man tager udgangspunkt i hjemmesiden, dens overskuelighed osv . jamen så har jeg ikke en finger at sætte på det - det var nemt at hitte rundt i . også mht betaling, leveringstidspunkt osv.

I forhold til Justeat - så har jeg altid været vandt til at de altid kom for sent ud med maden - og somme tider så gik bestillingen slet ikke igennem og så sad man der og ventede forgæves. 

- Men med hungry fik jeg en bekræftelse pr. mail - så jeg var sikker på at den var gået igennem :-) super dejligt altså .. 

- Maden kom, og jeg må indrømme , jeg var positivt overrasket - det var rigtig lækker mad - man kunne se at den var nylavet - den var varm (hvilket også tit er et problem, så kommer de for sent med maden, og så er den kold)
Og det endte da med at vi fik spist aaaalt for meget :-) så det tegner da på at maden smagte som den skulle :-)

Alt i alt, en super lækker oplevelse, og jeg er i hvert fald fast kunne ved Hungry nu, frem for Just eat .. de har vundet min stemme :-)

Taaak til Hungry.dk for at have sponsoreret et lækkert måltid mad :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)