torsdag den 4. april 2013

Stolt ? Joo Tak !


Ååååh hvor er jeg dog stolt altså .. Prøv lige at se hvad min søde barndomsveninde har tegnet til mig ? :-) Den er da så super flot den tegning, og så skaber det bare noget helt unikt og personligt på bloggen :-) Jeg er yyyyderst tilfreds :-) .

Jeg spurgte Simone om hun måske kunne have lyst til at hjælpe mig med at tegne en sådan tegning, og jeg sende hende nogle billeder som inspiration - jeg havde allerede oppe i hovedet gennemtænkt hvordan jeg ville have det færdige resultat til at se ud - og der må jeg sige, hun ramte FULDSTÆNDIG plet. Det er så fantastisk og dejligt et billede hun der har tegnet ! .

Hvor er det dejligt at kende et menneske med så gode kunstneriske evner :-) FEDT FEDT FEDT !!! 

så tusind tak søde Simone.. Det er såå fedt !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)