søndag den 7. april 2013

Vinder af Give Away #8

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

Heej alle sammen :-) så fik jeg trukket en vinder af Give away #8 :-)
- Vinderen er kommentar nr. 3

Marlene Høj :-)

Stoooort tillykke til dig Marlene - Jeg sender dig en mail
Håber du bliver glad for nålene og garnet :-)

- & til alle jer mange andre som har deltaget, TUSIND tak !!! .. Det betyder alverden at i har lyst til at dele alt det i gør, og sprede budskabet om min blog :-) det er så fantastisk, og det virkelig noget der kan ses på sidevisningerne, at i gør så meget ud af at promovere mig :-)

Jeg er virkelig beæret over at i har lyst til det! ..

Mange kærlige hilsner og søndagskram fra


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)