fredag den 26. april 2013

trying a bit smaller :-)


 


Hej alle i smukke og skønne læsere :-)
Jeg ville lige dele min mor og jeg's nyeste køb - som selvfølgelig er købt lige HER
:-) <3

Denne gang har vi købt det her utrolig fine bomuldsgarn - som er beregnet til en hæklenål 1,25 . Så det er MEGET småt :-) .. det er min hidtil største udfordring, at skulle hækle såå småt - men jeg giver det et forsøg :) .. 
 
Det er ikke så store nøgler - der er kun 8 g i hver, men tilgengæld får man 10 nøgler :-) .. Det er nogle utrolig flotte farver, og man bliver bestemt ikke skuffet når man sammenligner med billedet på hjemmesiden :-) 
 
I løbet af lørdagen regner jeg med at jeg laver et indlæg om dette års Døllefjelde Musse marked - som bliver afholdt i denne weekend (det starter i dag) - det er virkelig årets højdepunkt på hele Lolland & Falster - og for den sags skyld også for en stor del af det øvrige Danmark :-) men der vil komme billeder og lidt reklame måske - hvem ved :-) 
 
Håber i alle får en fantastisk fridag i morgen - og nyd det nu - og så kryds fingre for godt vejr - det er ikke nær så sjovt at rende på marked i øsende regnvejr, som det er i solskin :-) 

Love to all! 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)