onsdag den 3. april 2013

Vlog 3 Unboxing og give away release

Hej alle i smukke læsere :-)
YAAY !!! .. så fik jeg endelig mit nye garn hjem - og hvor er det bare super fedt :-) se videoen og se hvad jeg denne gang har købt - og hvad jeg gav for det - og i videoen taler jeg også lidt om den nye give away som jeg skyder i gang lige om lidt :-) så følg endelig med - og se hvilke lækkerier der denne gang kan blive dine :-)

Du kan købe det pinkfarvede garn lige HER
Du kan købe det Lillafarvede garn lige HER
Det grønne kan du købe HER
og det tyrkise kan du købe HER

- Hæklenålene kan du købe meget billigt lige HER 

Tag endelig et kig på min mors fantastiske garn-shopping-hjemmeside - hvor du kan få alverdens garn - og de fedeste kvaliteter :-) Jeg har købt rigtig meget garn derinde fra nu - og jeg bliver lige glad hver eneste gang.

Fragten tager kun 1 dag - helt fra tyrkiet... det er SÅÅÅ fantastisk .. magen til fantastisk service og god behandling skal man godt nok lede længe efter. 

Super nemt og dejligt, og ikke mindst hurtigt :-) 
 

2 kommentarer:

  1. Jeg er lige nu ved at strikke af noget Ice Yarns, og jeg er rigtig godt tilfreds med mærket.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er et hammer godt mærke - og servicen er heeelt i top :-)

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)