onsdag den 15. maj 2013

Anmeldelse af Raunsborgs Handcreme

Hej skønne læsere :-) - i dette indlæg kan i læse min anmeldelse af Raunsborgs handcreme - Det vil være ærligt, og troværdigt :-)

- På billederne herover, ser i hvordan mine hænder ser ud når de er PÆNE.. Det her er den milde udgave. 
- Det skal siges at jeg lider af en hudsygdom af en art, eller en meget meget kraftig allergi . - en professor på Roskilde sygehus - sagde det lignede sæbeallergi - men det hjalp heller ikke at undgå sæbe.
Det er en lidelse som er utrolig smertefuld lidelse, som jeg har lidt af i et par år nu. Det svider, det klør og brænder på det meste af mine hænder. Der er tider hvor jeg næsten ikke kan bruge mine hænder for bare smerter. huden strammer og det føles som om det er brændmærker. - Jeg har prøvet alverdens cremer, salver, sågar hormoncreme, intet virker på længere sigt. Ydermere, kan mine hænder ikke fugte sig selv, så jeg har ALTID meget meget tørre hænder.

- vi havde før hørt mange gode ting om Raunsborgs cremer, og min mor besluttede at jeg skulle prøve den :-) 

Nu har jeg så brugt den i over en uge, og jeg må sige jeg er VIRKELIG positivt overrasket. Jeg har brugt den 2-3 gange dagligt.

Den dufter rigtig dejligt, er dejlig lækker at påføre, trækker hurtigt ind og fedter ikke .. alt i alt, en rigtig lækker creme. Men så kommer det store spørgsmål, virker den så? - kan den lindre mine smerter? .. 
Tjaa se billederne og sammenlign .. 
Her er der jo slet ingen tvivl .. Mine hænder er dejlig lækre bløde, jeg har ingen smerter - og der er INTET at se på mine hænder ;-)
Jeg er SÅÅÅÅ glad for min creme. Den er fantastisk, og tro mig, det bliver en keeper for mit vedkommende. 

- Jeg elsker RAUNSBORG!!!! - og kan varmt anbefale den til alle andre som vil forkæle sine hænder ! .

Kunne du tænke dig at få fingrene i denne creme selv? - så kan du evt deltage i min give away som du finder lige HER

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. DEN ville jeg gerne vinde. jeg lider nemlig af atopisk eksem, og leder altid efter en god håndcreme

  SvarSlet
 3. Den er nemlig bare super god. Hvis du godt kan lide håndcremen, så vil du elske parfumen. Duften er virkelig god. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har prøvet parfumen - og ja den er sindsygt god

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)