torsdag den 23. maj 2013

Buzzador - Veet anmeldelse

Veet Easy Wax Electrical Roll-on kit - Veet Precision Wax & Care - 10 veet easy wax strips 
Så skønne læsere, så er der som lovet endnu en anmeldelse på bloggen. 
Denne gang er det Veet Easy Wax Roll-on kit der er under luppen - og det vil blive hudløst ærligt :)

I pakken lå følgende:
 1. Veet Easy wax Electrical roll-on kit 
 2. Veet percision Wax & care
 3. 10 x veet easy wax strips
 4. 10 x foldere omkring veet og deres produkter. 

Jeg blev først rigtig glad - for jeg tænkte at det var liiige noget jeg kunne bruge til en rigtig spa-aften :-) -  Så jeg gik gladeligt igang med at vokse det ene ben - og hooold da op hvor gjorde det ondt (men det vidste jeg jo udemærket godt at det ville) - men jeg opdagede hurtigt at jeg ikke synes at det var så effektivt som de giver udtryk for at det skulle være. Jeg måtte vokse rigtig mange gange på det samme sted, for at den overhovedet tog alle hårene. Jeg nåede ikke andet end halvdelen af det ene ben, før jeg gav op, og ikke gad mere :/ - Jeg oplevedede også at der sad rigtig meget overskuds-voks på benet, som ifølge indlægssedlen skulle kunne komme af med de medfølgende ekstra-finish servietter - som egentlig bare var nogle rigtig hårde og stive olieret papir-stykker - som fedtede mere end de gjorde gavn. De kunne slet ikke fjerne voksen - selvom jeg prøvede flere gange. Jeg prøvede også med varmt vand - og jamen altså .. sæbe, skurepulver - alt muligt .. men intet virkede. 
- Jeg lod det sidde - og gav midlertidigt op. 

Et par dage efter prøvede jeg igen, og gjorde denne gang slavisk hvad der stod på sedlen - men ligemeget hjalp det - det var stadig det samme, og jeg kunne denne gang udelukke at det var mig som gjorde det helt forkert. Jeg endte op med at blive temmelig hidsig over at det slet ikke fungerede som jeg havde håbet - og jeg tænkte med et apparat som de tager mellem 250-300 kr for i butikkerne, ja så er det da penge lige ud af vinduet . Jeg var virkelig skuffet. 

- Jeg prøvede nu Veet Percision Wax & Care - den er til ansigtet - jeg prøvede den på øjenbrynene, og jeg må sige, jeg er yderst tilfreds :-) - du starter med at varme voksen op i et glas med varmt vand, og lader det stå ca 5 min til voksen er blød og medgørlig - hvorefter du så bare trykker den ud, lidt alá en lipgloss - på de steder du skal bruge den - Voksen er hverken for varm eller for kold, den er lige tilpas. Så bruger man de medfølgende strips - og så lægger man dem på oven på voksen, og trækker :-) - nemt, hurtigt, og faktisk ikke særlig smertefuldt :-) . Det giver et jævnt resultat - og en flot finish :-) i pennen med voks, er der i den anden ende en blød og lækker, fugtgivende creme - som man smører på efter behandlingen, og den er virkelig lækker. 
- Det var faktisk et produkt som jeg helt ærligt selv godt kunne finde på at købe - for jeg HADER - og jeg mener virkelig HADER at plukke øjenbryn - og dette gjorde at det var hurtigt, og nemt, og så var det lynhurtigt overstået :-) 

Jeg ville aldrig nogensinde selv gå ud og bruge penge på Veet Electrical easy roll-on-kittet - det er det simpelthen ikke værd at bruge alle de penge på :S - men Den til ansigtet, er helt klart pengene værd :-)
Disse produkter kom fra Buzzador - som er et firma som deler produkter ud til folk med blog eller egen hjemmeside - hvor imod at man ligesom jeg - udfærdiger en anmeldelse - samt buzzer andre mennesker (det gør man med de ting som følger med til at dele ud til venner og veninder). Produkterne varierer - og det er ikke alle kampanger man får mulighed for at være med i. Men kunne du ligesom jeg - tænke dig at få gratis produkter som du selv kan teste og anmelde - Så skriv mig en mail på Michellespuur(A)hotmail.com - så skal jeg sørge for at du kan melde dig ind som buzzador også.

6 kommentarer:

 1. Puha jeg er også buzzador og skal teste de samme produkter i weekenden. Nu må vi se om jeg tør :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil så lige sige at det er jo ikke sikkert at det virker lige sådan på alle andre :-) men prøv dig frem :) - det kan jo godt være at du har en helt anden opfattelse af hvordan det fungerer for dig :-) . smiler

   Slet
 2. Hårene skal have en vis længde for at det virker ordentligt med voks :)
  Den til ansigtet kunne jeg godt finde på at prøve.. Tak for anmeldelsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. :-)
   Det med at hårene skal have en vis længde - det ved jeg godt - jeg lod nemlig være med at barbere ben af selv samme årsag :-)

   Slet
 3. hej
  nu stå det lige at jeg selv har sådan en roll on, og jo har oplevet det sammen som dig, men det var kun fordi min ikke var lange nok, så lod jeg dem gro i hvad 1uge ca. og så virker den som smurt.
  jo det gør ond det syndes jeg os men efter hvordan det ser ud bagefter var jeg meget tilfreds.
  der er selvfølig forskellig syn på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig :-)
   Jeg lod også vær med at barbere ben i en lidt længere periode, end jeg normalt ville - netop af selv samme grund - fordi jeg vidste at hårene skulle have en hvis længde :-) men det var stadig den samme oplevelse .. :-)

   Men tak for kommentaren :) dejligt med lidt feedback - og er glad for at den virkede på dig :)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)