fredag den 3. maj 2013

Flower PowerSå er der endnu en en færdig kreation - og jeg må sige, jeg er temmelig godt tilfreds :-) jeg synes den er super sød :)
Den tog faktisk ikke voldsomt lang tid at lave - og så er den lavet i DETTE garn :-)

Denne hat bliver naturligvis doneret til min mors julehjælp - den kan du finde oppe i mine faner :) 
Hvad synes du om huen??? og du må gerne være ærlig :)
Kommenter her neden under der hvor der står "x antal kommentarer" :-).. du kan vælge at bruge din google-konto (hvis du har en) - eller du kan (i rullevinduet) vælge "anonym" hvis du ikke har en googlekonto :) - håber at du lige vil bruge 2 sek på at sige hvad du synes :) 

Nyd nu den dejlige sol uden for - og nyd hinanden :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)