søndag den 5. maj 2013

I got Fimo'et :D


Hej alle i skønne læsere .. :-)
- Hooold da op hvor har jeg fundet ud af at Cernit/fimo ler er noget af det sjoveste at arbejde med - og så bliver resultaterne jo helt vildt funktionelle og fede :-) .. Min mor og jeg har igennem længere tid gerne villet prøve at lave håndtag til nogle af alle de hæklenåle vi havde, som var små, eller for korte, osv. Nu fik vi så endelig taget os sammen til at få købt det pokkers ler - og vi fik leget lidt med det :) ... & YAAAAAY hvor er det fedt altså .. 
Pakkerne består af 56 g - men vi fandt ud af at der faktisk ikke skulle bruges ret meget til et enkelt håndtag .. :) vi købte 11 pakker for 200 kr inkl porto - og de er i sindsygt mange flotte farver :-) 
- Hvis du selv kunne tænke dig at lege med cernit ler, jamen så kan jeg varm anbefale at købe det HER 
- Vi kiggede først på Creativ's hjemmeside, og der tager de 20 kr pr pakke - og så tager de sørme også lige 100 kr i porto uanset hvor meget du køber.. & det var vi simpelthen for nærrige til :) - så vi søgte lidt videre, og der faldt vi over Nordform's hjemmeside. Der koster de kun 11 kr pakken og så var det også kun 36 kr i porto - så det er jo lidt af en besparelse må man sige :-)

Leret er utrolig nemt at arbejde med - ligesom med meget andet ler-materiale, så skal det lige varmes lidt op i hænderne først, og blødgøres lidt, men efter at du har æltet det lidt, ja så er alle muligheder åbne. 
Vi fandt ud af at når du deler en blok i 4 - så er der ca til 4 hæklenåle, og så er der endda stadig ler i overskud.
overskudsleren kan så bruges til at lave unikke og lækre knapper - så intet går til spilde :-) .. SUPER FEDT !!!! .. Vi var helt oppe at ringe over de fede håndtag vi fik lavet, og jeg formede mine så de kommer til at ligge fuldstændig perfekt i min hånd, meget mere ergonomisk bliver det vist ikke :) - så hvis du har håndledsproblemer, så kan jeg varmt anbefale at prøve at lave dine egne håndtag, så de passer lige nøgagtig til størrelsen på DIN månd, og til den måde som DU holder på din hæklenål :-) 

2 kommentarer:

  1. Aii hvor ser det bare fedt ud. Seje knapper - bliver det hårdt??

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaa ik? jeg er også suuuper glad for resultaterne :) og ja det bliver hårdt :-) det bliver bagt 30 min i ovnen ved 130 grader, og når det så er kølet af, så er det som det skal være :-)

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)