fredag den 3. maj 2013

I got Granny Squared


 

Hejsa alle i skønne læsere ;-) 
Føler mig total overskudsagtig lige nu - som mange af jer sikkert har opdaget allerede, så er jeg enormt dygtig til at starte på en masse hækle-projekter, men RIGTIG dårlig til at afslutte dem.
Men, men, men, men, HEY !!! - Det gjorde jeg denne gang .. :) i går begyndte jeg på denne skønne taske , og vupti - i dag blev den så færdig :) . Tasken er bestående af 17 oldemorfirkanter :-) Jeg er SÅÅÅ tilfreds med den, og den var SUPER nem. 
I det hele taget er jeg bare SKIDE (og jo jeg må gerne bande, for ved i hvad? det er MIN blog og JEG bestemmer HEHE :-D ) stolt over at det endelig lykkedes mig at lave noget færdigt :-) 

Hvad synes du om den? - jeg kan sagtens tåle både ris og ros ;-) No hard feelings :) 

I rigtig lang tid har Oldemorfirkanter simpelthen været noget af det mest kedelige jeg mente jeg kunne foretage mig at lave .. Men efter at jeg har lavet denne taske - ja så har det ændret sig lidt - men jeg kommer nok aldrig til at lave et sengetæppe i oldemorfirkanter, som jeg ellers har ønsket mig i mange år :-) .. 
Jeg tror jeg vil bruge tasken til at transportere garn i når jeg skal i hækleklubben med de andre skønne ladies - den ser ikke ud af meget, men der kan faktisk være ret meget garn i den :-)

 

5 kommentarer:

 1. Den er bare super flot min musling og er super stolt over at du har afsluttet et projekt der er blevet så flot :)

  SvarSlet
 2. Den er flot.
  Findes der en opskrift? og i så fald - vil du dele? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke :-) ja der findes en opskrift :-) - og jeg har fået lov af ejeren at oversætte den til Dansk - så det er mit næste projekt :-) .. så hold øje med bloggen :)

   Slet
  2. Ej fedt, det glæder jeg mig til.
   Kunne nemlig godt tænke mig at hækle en taske til mit hæklegrej :-)

   Slet
  3. Kan jeg godt forstå :-) og er også i fuld gang med at lave en DIY på tasken :-) så du kan godt glæde dig :)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)