torsdag den 16. maj 2013

I'm SOOO Proud !!!!


Jeg tror ikke der er ret mange der længere er i tvivl om at Jim Lyngvild er mit helt store Idol - og derfor er det da også noget af det absolut STØRSTE - når Raunsborg, så deler min blog på deres facebook side :-) - Jeg er såååå beæret - og er mega stolt :-) .. tror ikke der er ret meget der kan toppe det faktum, at selveste Jim Lyngvild har set min blog :-) ..
- I forbindelse med den give away som jeg har kørende lige nu - som du finder lige HER - har vi haft en fantastisk samarbejde med Raunsborg, men specielt Morten, som er salgschef - og han har sørget for at min anmeldelse kom ud på deres side også :-) det har godt nok genereret en masse trafik - og det er jo kun skønt, at ENDNU flere ser min blog :-) . Total Win win :) .. 
 - Da vi fik tilsendt vores cremer til give away's - lovede den søde Morten mig også en Autograf af Jim - og da jeg lukkede pakken op, sværger jeg, jeg kunne næsten ikke trække vejret :-) 


Men hvor var det bare en fantastisk følelse at få autografen :-) - jeg er ellers normalt fuldstændig ligeglad med kendte mennesker - det rører mig ikke .. men To mennesker er jeg VIRKELIG fan af - Det er selvfølgelig Jim Lyngvild og så er det Linse kessler :-) tror virgkelig at grunden til at det lige er de to - er pga deres måde at være på - der er ingen af de to som lever højt på deres berømmelse, de har stadig begge to benene solidt plantet på jorden - og har ikke for travlt til en autograf eller et kram til en fan :-) det er virkelig ting jeg sætter stor pris på - at de ikke er for travle eller for fine til lige at tage sig de to minutter det tager til at gøre et andet menneske super glad. 


4 kommentarer:

 1. sejt :)

  udover det så har han lavet nogle fantastiske jakker af genbrugs stoffer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har han nemlig :-) han gør bare generelt mange gode ting - og tager mange intiativer :-)

   Slet
 2. Det er sgu da mega flot! Tillykke - kan godt forstå du er stolt

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)