onsdag den 22. maj 2013

Shills black mask
Hej kærer læserer :-) 
Yay - så blev det min tur til at prøve den berømte black mask - som i øvrigt kan fås på www.dinkrop.com til den nette sum af 78 kr :-)

Det er første gang jeg skulle prøve en af disse typer masker - så jeg var naturligvis hamrende spændt :-)
Jeg bestemte mig for i går aftes - at nu skulle det være :-) så jeg gik ud på badeværelset og fik smurt hele ansigtet ind. Havde på forhånd set nogle forskellige videoer fra andre der havde prøvet denne typer masker - så jeg havde et start-punkt. :-)
- Den fik lov at sidde mellem 30-40 min - og i mens brugte jeg Veet med varm voks, som der også vil komme anmeldelse af her på bloggen . 
- Da jeg så skulle ud og tage masken af - ja der gik det op for mig at jeg nogle steder havde fået smurt for lidt "creme" på - så det var for tyndt til at blive hevet af i ét stykke. - hvilket også gjorde det en lidt længere process end jeg tror det skulle have været :-) .. 
Men hoooold da op hvor blev jeg overrasket da jeg fandt ud af at det faktisk gjorde ondt når masken skulle af igen .. :-) lidt al'a en voksbehandling i hele ansigtet :-) (der skal meget til før jeg synes det gør ondt) - men efterhånden som jeg fik hevet det meste af masken af - ja så kunne jeg godt se at hooooold da op hvor var den lige effektiv. Desværre kunne jeg ikke tage billeder - da masken var så tynd at det meste af masken knækkede :-) (min egen skyld). 
Aldrig har jeg prøvet en ansigtsmaske som var SÅ effektiv - og jeg har dog alligevel prøvet nogle stykker efterhånden :-) - den fjernede faktisk 80 % af hudormene - og mindskede faktisk en bums som var på vej ud. Det ordsprog med at man må lide for skønheden, den passer utrolig godt i denne sammenhæng :-) - den er SINDSSYGT effektiv - og det er ikke sidste gang jeg har påført mig selv denne smerte :-) - jeg har nemlig tænkt mig at jeg i løbet af dagen skal prøve hvor det kun er hen over næsen (da det er der jeg har de fleste af mine hudorme). - og så smører jeg et lidt tykkere lag på - så det er muligt, måske at kunne tage billeder :-)

Efter at jeg havde fået hele masken af, sad der selvfølgelig rester fra masken tilbage i mit ansigt, men det var super nemt at få af med lidt lunken vand og så den medfølgende svamp :-) 

Jeg er super tilfreds - endelig et produkt som rent faktisk overholder hvad der bliver lovet - og lever op til forventningerne :-)
Efter at du har fået hele masken af - vil jeg sige at det er vigtigt at du bruger en god fugtgivende ansigtscreme - for det er faktisk ret hårdt for huden :-) men når du så er færdig og huden er blevet fugtet, så efterlader du også en hud som er flot, og velplejet, og det kan virkelig ses med det samme . Huden bliver blød og smidig, og jeg er meget sikker på at du tydeligt kan se forskellen :-) 
Forkæl dig selv og din hud med denne black mask fra Shills :-) - jeg er sikker på at du ikke vil fortryde det :-)

4 kommentarer:

 1. Fedt, måske jeg også skulle springe ud i det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det synes jeg helt sikkert at du skal :-) - jeg er meget positivt overrasket over dens effekt :-)

   Slet
 2. Det lyder spændende :-)
  Godt at få tilbagemeldinger fra en "almindelig" bruger og ikke fra en der kun er ude efter at tjene penge ;-)
  Den bliver jeg nødt til at prøve :-)
  Bliv endelig ved med at prøve de nye hotte trends der snakkes så meget om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jenny :-) det er jeg glad for at høre :-) - ja jeg hæfter mig også mest ved anmeldelser af "almindelige mennesker" - for det er dem jeg synes er mest oprigtige :-) .. men tusind tak for den søde kommentar !

   :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)