mandag den 3. juni 2013

be my baby .. SOOON!OH yeees Baby ! .. You'll Soon be mine ! .. <3 .. ' Jeg går kun og tæller dage til jeg kan køre i elgiganten og hente hende !! :-) .. For Fa**** hvor jeg glæder mig daaaa ! :-) . Det bliver så nice at kunne tage Über gode billeder - af både familie, venner og ting til bloggen ! .. For fremtiden tror jeg simpelthen ikke at jeg kommer til at lave andet :D .. 

- Nå .. men ned på jorden igen ..... (selvom jeg ikke har lyst) :-D
Mine Største undskyldninger for at jeg ikke har blogget i mange dage !!!!!!!

- men der har simeplthen været sååååå meget de sidste mange dage! både af positive, men nu også en negativ ting. 

- Først de positive : - Min lillebror , Jannik, og jeg - aftalte at han skulle flytte ud til mig, og det tog en heeel del af vores tid, at planlægge det :) - men han flyttede ind i fredags - og på trods af en DEEEEL stress på grund af mangel på bil - jamen så blev det klaret, ved hjælp fra min morfar og min mors søde veninde :-) Lørdag stod den på arbejde HELE dagen .. fra 10:00 - 20:00 - NØJS en lang dag :) - men så var det godt at jeg kunne sidde og hygge med en af mine bedste veninder og en af hendes gode venner på vej hjem fra Nakskov til Nykøbing F. (en tog-tur på en time ca) :-)

I dag har det så været slappe-af/ordne lejlighed/komme-på-plads dag :D - Jannik skulle have lavet sin skrivebord, osv - og jeg skulle have vasket tøj og gjort lidt mere rent :) ... 

Der er godt nok blevet ordnet en masse i dag - så nu vil jeg vente på at den sidste maskinfuld tøj bliver færdig så jeg kan få hængt den op - og så vil jeg slå mig ned på sofaen og vente på at Jannik kommer hjem :D 

- Jeg var jo såååå heldig at jeg i fredags "faldt" over True Blood sæson 5 i elgiganten, og jamen altså - jeg vidste jo ikke lige hvordan jeg skulle kunne klare at leve uden den - så den MÅTTE jeg BARE eje .. :D - så det bliver nok den, der bliver smidt i dvd'en :-) 


Dog har vi i dag fået den mest triste nyhed meget meget længe! .. Vores alle sammens elskede kat - Pusling, blev i nat kørt ned og døde. :'( så der har godt nok været en trykket stemning hele dagen - han var især Jannik's lille prinsesse, og det bliver rigtig hårdt at undvære hende, men dyrene har vi desværre kun til låns, specielt når man bor lige ved siden af en meget farlig vej (vejen på vej mod Gedser-Rostock færgen) - hvor folk simpelthen kører som om det var en motorvej.. 
R.I.P kære prinsesse pusling! .. <3 Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)