torsdag den 13. juni 2013

Nye sommer-negle by Secrets by sylvia


Yay .. Så fik jeg prøvet Shellac for første gang :-) og må sige at jeg allerede er forelsket - det er nøjagtig lige som alm. neglelak - det holder bare i op til en måned :-) 

Det var faktisk et impulskøb at jeg bestilte en tid - jeg havde dog længe gået og overvejet det - men efter mit store spring med frisuren - jamen så tog jeg dette spring også :-) 
Jeg går ned af en lille gade i Nykøbing F - og ser salonen - som jeg så aldrig havde lagt mærke til før (Hun havde så ligget der i omkring 2 mdr - Payattention.dk) - men jeg gik ind - og bliver mødt af en smilende kvinde :-) - jeg får bestilt en tid - og heldigvis havde hun et afbud dagen efter :) - yay .. 

- Jeg kommer så derned i går - og bliver endnu engang mødt med smil og venlighed (begynder at fornemme at det er tonen i hendes forretning - hvilket er suuper dejligt for en salon-jomfru som mig) =)

- Hun laver de flotteste negle på mig - og igennem hele den time det ca tog, var hun super sød, smilende, interesseret og oprigtig. Hun gjorde helt sikkert oplevelsen meget mere rar - ved at hun viste interesse for den kunde som sad over for hende :) Thumps up .. Jeg fik lavet en turkis bund - en super fed sommerfarve i øvrigt - det kan jeg varmt anbefale :) - og så kom vi frem til gennem lidt overvejelse - at der skulle glimmer på alle neglene - hvilket egentlig blev rigtig godt efter min egen mening :) - jeg er super tilfreds med resultatet og ikke mindst behandlingen jeg fik i salonen. :) var så glad da jeg gik derfra, at jeg med det samme, bestilte en ny tid til om en måned :) . YAY !!!!!! 

Gå ind og like hendes facebook side: Secrets by Sylvia
& husk at tage et kig på hendes hjemmeside - hvor du kan se hvilke behandlinger hun giver - der er både Hair extensons, ansigtsbehandlinger, mani/pedicure og meget mere : secretsbysylvia.dk

Jeg siger Tak til Sylvia for virkelig god behandling :) 

3 kommentarer:

 1. Hold op hvor er de fine og sommerlige!!! :-) Gode valg af farver.

  Knus <3
  www.rikkesunds.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke :-) <3

   Tuuusind tak :) det er jeg glad for at høre - og ja de er virkelig lækre sommerlige :)
   knus :)

   Slet
 2. Du er simpelthen blevet så smuk min prinsesse <3

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)