onsdag den 5. juni 2013

Oh yes ! That's Awsome !
Hele 2 dage før en lovet ankomst til butikken, kunne jeg køre over og hente mit nye Kamera - og så utålmodig som jeg er - skyyyyyndte jeg mig over på føtex's græsplæne - for at pakke det op ;-) - men havde selvf. ikke mit hukommelseskort med - så jeg kunne alligevel ikke bruge det før jeg kom hjem :D (IIIIIH) 

- Men jeg tror også jeg sad med det i hånden fra jeg kom hjem, til jeg gik i seng - og jeg ELSKER det !!! .. jeg skal bare lige lære alle dets funktioner :-) (og der er gooodt nok mange) - men det regner jeg med kommer - ellers har jeg en god back-up i min mosters kæreste, som også er foto-interesseret, som helt sikkert kan lære mig en masse ting :)

- Jeg glæder mig som en gal til at komme ud til min mor senere, og vise hende det - samt tage billeder i naturen :) hun har lidt mere udenomsareal end jeg har på min lille terrasse ;-)Det her var et af de første billeder jeg fik taget :-) og synes faktisk at det blev smadder godt :D
 - fik dog alligevel taget godt 180 billeder i går. 

Jeg glæder mig virkelig til at vise nogle af alle de billeder jeg får taget, frem herinde - og hvor er det skøøønt endelig at have et kamera som kan gøre det for mig, som jeg længe har prøvet at få min telefon til. Ingen tvivl om at det er et fantastisk kamera der sidder i min galaxy s3 - men det kan slet slet ikke sammenlignes med et spejlrefleks kamera :-) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)