tirsdag den 25. juni 2013

Skt. Hans på et middelalderligt planHej Bloggen :-)
I år valgte min familie og jeg, at vi skulle prøve noget nyt til Skt. hans :-) - Vi havde i flere år, snakket om at vi gerne ville en tur på Nykøbing F. Middelaldercenter, da det er mange år siden vi var derover sidst. Nu fik vi så endelig gjort alvor af det - som en for tidlig for-fødselsdag til den mindste af mine brødre - som bliver 11 i morgen (husk det er også i morgen at han trækker to vindere af min Give away, som du kan deltage i lige HER)
- og i kan tro han nød det - en dag væk fra computer og playstation :-) han fik brugt sit krudt på en helt anden måde - og det gjorde vi andre også. 
Det var en super dejlig dag - med en masse gode oplevelser - og en masse ny info - bl.a. kan sådan nogle garn entusiaster som min mor og jeg - ikke gå forbi noget der har med garn at gøre, uden lige at stoppe op og få forklaring på det hele. 

På billedet herover ser du hånd-ind-farvet hjemmespundet uld-garn - direkte fra fritgående får :-) - hende som havde med det at gøre - hun var sååå god til at forklare og fortælle hvordan det blev farvet - og med hvad det blev farvet :)Det var super spændende at høre om - og det var super god garn-viden :-)

- Alt i alt havde vi en fantastisk skt. Hans - jeg håber også at i fik futtet heksen af - og med det mener jeg ikke hverken kærester, koner, mødre, søstre elller noget andet :-D 

Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt middelaldercenteret i Nykøbing. 
Du kan selv tage et kig på deres hjemmeside 


- Det er helt klart et besøg værd. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)