torsdag den 6. juni 2013

Victoria Milan- Jeg har længe gået og tænkt over at lave et indlæg, omhandlende Datingsiden Victoria Milan - og hele deres koncept - og nu skulle det simpelthen være. 

Kald mig gerne gammeldags, ensartet i min tankegang osv - men jeg synes på INGEN MÅDE at det er okey at opfordre folk - hvad enten det så er mænd eller kvinder - til at have en affære - til at være deres kæreste eller ægtefælle utro, bare fordi man ikke lige føler sig glad ... Ej den holder sq ikke i byretten den der. 

- Jeg føler mig virkelig krænket af, at et firma helt seriøst vel at mærke, opfordre folk til at gøre deres nærmeste ked af det ved at sige at "de skal bare have en affære" - så bliver alt godt. 

Hør nu her - hvis du ikke er glad og lykkelig i dit parforhold - så må man slutte det - the old-fashion way .. 


Det må da være det mest anstændige at gøre over for det menneske man lever/er sammen med. Alt udover det tjener da virkelig kun den ene part .. 
Ej men jeg synes det er forkasteligt at man kan få sig selv til at lave sådan en side.. 

- Nu skal det lige siges - jeg er MEGET imod utroskab i den forstand at det IKKE er noget som begge parter er indforstået med - men er det noget som er aftalt, så begge er ENIGE om det - jamen så er det fint for mig. Men det koncept som denne hjemmeside kører, er STIK imod min moral og etik.. Det går imod alt hvad jeg mener er medmenneskeligt i et forhold - og i det hele taget. 

Hvad synes i om konceptet? er det okey at opfordre til at være utro? - jeg vil rigtig gerne høre din mening :-) skriv en kommentar herunder .

4 kommentarer:

 1. Da jeg første gang hørte reklame for siden i radioen troede jeg at det var en joke. Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi tro at der fandtes en datingside med det koncept og jeg er meget imod det. Jeg synes helt klart at man bør afslutte et forhold før man er sammen med andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg troede også først at det var en joke ! - Og ja der er vi helt enige :-)

   Slet
 2. jeg er så meget imod det konceptet ... de skulle skamme sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det undrer mig også at der overhovedet er nogen der kan/vil støtte op omkring det koncept - som i bund og grund går ud på at gøre andre mennesker kede af det.

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)