torsdag den 25. juli 2013

Afrejse dagen


Yay ! .. så nåede vi endelig torsdag - som er afrejsedag for mig :-) i aften kl 18:45 går turen mod Polen - og prøv lige at se et vejr vi får dernede :-) .. Læg mærke til Realfeel graderne .. tror i lige vi kommer til at dø da ? :-) 
Ej jeg glæder mig - kameraet er pakket, passet, sygesikring - forsikring osv er klaret .. og jamen - nu er jeg bare SÅ klar :-) men det der med at sove i en bus... not my cup og tea .. :-) så jeg er nok temmelig mørbanket når vi når Bytów i morgen tidlig :-)
Der er jo nok lidt stille på bloggen indtil mandag aften - men skal prøve at se om jeg kan få tid til at bloggen en lille smule :-)
<3
I må have en rigtig dejlig weekend alle sammen! <3

1 kommentar:

  1. Hej jeg har en give-away kørende på min blog,
    håber du har lyst til at deltage.

    http://janelindenberg.blogspot.dk/2013/07/giveaway-no-1.html

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)