tirsdag den 16. juli 2013

And the revealing is on !

Såå fik jeg min QUSeal poselukker - langt om længe .. (eller .. jeg bestilte den torsdag aften, og jeg kunne hente den i går - sååå - så lang tid er der heller ikke gået - men i en utålmodig shoppaholics hoved - der er det laaang tid hvis man ikke kan få den med det samme :D

Nå anyway .. jeg har endelig modtaget min poselukker.. 
Jeg fik pakket den ud - og finder ud af at jeg lige netop IKKE har de batterier der skal bruges (2 AA batterier) - så Michelle leder hele lejligheden igennem for at finde 2 batterier der passer - for så til sidst at tage de to som sidder i min mus :D 
Nå men prøvet - det blev den da :-) .. og ved i hvad ..? 

DEN VIRKER !!!!!
- jeg fik lukket chipspose - og frostposer med boller.. og den lukker posen og skære det overskydende af - YAY !!!!!! .. ME HAPPY ! .. Tror aldrig jeg kan undvære sådan en igen ! .. Helt sikkert et køb værd ! .. 
& Tak til www.Coolstuff.dk for at have sponsoreret den til mig :-)

Hvis du kun er ved overvejelsen over at købe denne smarte "dims" - SÅ KØB DEN !!! .. når du først har fået den - så kan du ikke undvære den igen ! :-) det er slut med elastikker - plastik-pose-lukkere - knuder man ikke kan få op - osv .. nej denne her - klare det hele på et split-sekund .. hvis man da har batterierne VEL AT MÆRKE !!!

(og Michelle sidder for sig selv og kan ikke helt lade vær med at grine - for hver gang hun hører ordet "batterier" - så kommer hun automatisk til at tænke på Jonas Smith og "Har du nogle store batterier") 

Hav en fantastisk aften ! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)