lørdag den 13. juli 2013

Blog Challenge - Ugens header - de 5
Hvor er det helt ærligt bare fantastisk så mange der har haft lyst til at deltage i min lille blog-challenge her :-) - Det giver jo lyst til at finde på noget tilsvarende en anden gang. 
Nå men nu til sagens kerne - headerne, & jeg blev helt forbløffet over hvor flotte headere der faktisk er ude i blogland - og jeg er sikker på at jeg har valgt nogle af de absolut flotteste der er at finde :-) 

Jeg har valgt 5 - og de kommer ind i en vilkårlig rækkefølge - jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for hvilken én jeg bedst kan lide - jeg elsker dem alle 5 - de er så forskellige og unikke .. de er kort sagt bare fantastiske :-)

den første jeg har valgt er www.laura-kjerstine.blogspot.dk 
Denne skønne og personlige blog - ejes af Laura Kjerstine på 15 år. Jeg valgte hendes header fordi jeg simpelthen synes at den var intet mindre end fantastisk i al sin enkelthed. Farverne - skrifttypen - det hele spiller bare. Det er ikke for pragende, og ikke for vagt .. Den er bare super sød må jeg indrømme ! :-) (frk. spuur er lidt forelsket)
efter et scroll ned over Lauras Skønne blog - var noget af det første jeg lagde mærke til - at hun har utrolig flotte og klare billeder - og det er noget jeg værdsætter i en blog :-) - hun formulerer sig flot - og skriver i en flot tone (hvis det giver nogen mening) :-) - utrolig lækker blog - tag endelig et kig derind :)

Nr 2. jeg har valgt er www.belladotte.blogspot.dk


Denne skønne header, blev jeg simpelthen bare glad af at se på - ganske enkelt :-) - jeg elsker farverne , og især de skrå billeder til højre - en utrolig lækker feature ..  Synes simpelthen at skrifttypen er super fed - med skygger og den der form for 3D effekt man får. For mig er headeren det første indtryk du får af en blog - og dens indhold - det er lidt som med mennesker - du dømmer automatisk ud fra dit førstehåndsindtryk - Rodet header = rodet blog - Stilren, enkel header = stilren, enkel blog :-) - jeg eeeeelsker at der er farver på - så længe tingene hænger sammen - og det må man absolut sige at det gør her :-) - bloggen ejes af en skøn kvinde ved navn Helle - og jeg tror at den bedste måde at beskrive hendes blog på - er ved at sammenligne med en god pose blandet slik - der er simpelthen bare lidt af alt det bedste :-) 

Nr 3 jeg har valgt er www.louliving.com


Her har frk. Spuur altså også forelsket sig en smule må jeg indrømme. Jeg synes simpelthen, sagt på godt dansk, at denne blogger er suuuuuper sprød altså. Den er enkel, den er fancy, den er chik, den er feminin, den er bare alt det jeg godt kan lide :-) - det bedste ved denne skønne piges blog, er at det hele hænger sammen - der er et tema som dominerer bloggen - Which I like ! :-) - Bloggen ejes af Louise en super køn pige - som tilsyneladende har begge ben plantet solidt på jorden - trods sin unge alder :-) - Hun er en anelse mode inspireret og forstår at levere det til sine læsere på en fantastisk og lækker måde :-) Thumps up for dig Louise :-)

Nr. 4 jeg har valgt er www.presma.dk


Denne header har jeg faktisk bare elsket fra første øjekast - den siger bare ALT! - den siger med et enkelt blik hvad hele essensen på denne blog er - den er bare fantastisk. Bloggen ejes af den søde kvinde - nemlig Ditte Amalie - som simpelthen er det mest finurlige og skønne pigebarn jeg længe har mødt herinde i blogland. Hun blogger om mode i miniature størrelse - og hun ser jo bare faaaaantastisk ud i alt hvad hun tager på. Det jeg har aller mest respekt for at hun viser sig frem med stolthed - på trods af hendes handicap - hun er stang lækker - hun tror på sig selv - og jeg eeeeeeelsker at følge med på hendes blog. Selvom jeg ikke ejer et gram af mode-genet - så formår hun at underholde på trods af at det slet ikke er et emne der siger mig noget :-) - jeg er en trofast læser af hendes blog ! and I always will be :-)

nr. 5 jeg har valg er www.simonie.dk


Hmm .. well .. nu kan frøken Spuur jo riiiigtiiig godt lide alt hvad der er romantisk og feminint - så da jeg så Simones header - der var jeg næsten solgt til stanglakrids :-) - den er noget af det mest romantiske jeg længe har set - de lyserøde farver - blomster og jamen det hele - det hænger bare virkelig godt sammen. Bloggen ejes af den kønneste pige - som stolt viser sig selv frem i form af "dagens outfit"-indlæg og skønne skønne billeder. Der gemmer sig helt sikkert en lille godte bag den blog. som jeg har skrevet før - så sætter jeg virkelig pris på klare - gode billeder på en blog - hvor der er tænkt over baggrund, komposition og farver ikke mindst - og det er virkelig noget der bliver indfriet her. Hun forstår at holde det romantiske tema hele vejen igennem det hele - enten på den ene eller anden måde. 


TUSIND TAK 
Til alle jer som har deltaget - og jeg ville bare gerne have haft valgt jer alle sammen - men jeg må bare lave en til på et tidspunkt :-)

Jeg synes jeg har valgt de smukkeste headere overhovedet . De er bare så specielle og skønne på hver deres facon - og jeg ELSKER DEM ALLE !!! :-)

8 kommentarer:

 1. Nr. 4? SCORE! :D
  Tusind tak for de søde ord Michelle! Du er dejlig at have som en trofast læser! <3

  xoxo
  PRESMA / www.presma.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skrev - så har i alle fået en 1. plads :-) kunne jo simpelthen ikke vælge ! :D

   Slet
 2. OMG! Tror lige jeg panikkede lidt der! Ej tusind tak, du har lige gjort det her til en god dag!!
  Tusind tak Michelle!

  Knus Laura
  laura-kjerstine.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Tak for de hammer søde ord Michelle! <3

  SvarSlet
 4. wow jeg er nr 2 :) mange tak ,mange tak for de fine ord om mit heade :) jeg bliver helt varm inden i :) glad glad ... smiler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Det var så lidt Helle :-) smiler ..

   Slet
 5. tak for denne artikel meget interessant

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)