torsdag den 4. juli 2013

Juhldal Face & Body Oil Anmeldelse - Pro-skincare.dk


Indlægget er sponsoreret af www.Pro-Skincare.dk

For efterhånden noget tid siden modtog jeg denne lille sag - en Face & body Oil fra Juhldal - men har dog forsømt anmeldelsen lidt, pga. en lidt stresset tilværelse den sidste måneds tid :-) - men her får i den :-)

Olien er bestående af 100 % naturlig Abrikoskerneolie, & kan købes for kun 74,50,- på www.Pro-skincare.dk 


Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke er stor fan af Olier, da jeg generelt ikke bryder mig om konsistensen. 

Jeg gav dog denne en fair chance :-)
Jeg vil startede med at sige at konsistensen på denne olie, ikke er så slem som på mange andre olier. Den er ikke for tyk, og ikke for tynd, men en meget tilpas og behagelig tykkelse. 
- Den blødgørere rigtig godt - der er ingen klager der overhovedet - det eneste jeg faktisk har et problem med - det er den tid det tager for Olien, at trænge ind i huden. 
Jeg brugte Olien, smurte den god ind på hænder og en smule i ansigtet, og en halv time efter, var min hud stadigvæk fedtet. Jeg bryder mig ikke om fedtet hud, og derfor er denne Olie heller ikke et kæmpe hit hos mig. 
Dog ville jeg godt kunne finde på at bruge den i perioder med meget tørre hænder eller som Make up fjerner kun. 
- Som Make Up fjerner fungerer den faktisk rigtig godt, jeg synes bare at jeg er nødt til at vaske ansigtet bag efter, for at få det fedtet-hed væk igen, men ingen tvivl - den fjerner make uppen.. den er bare ikke super glad for vandfast :-)
Jeg sender hermed en stor tak til Susanne Hoe, fra Pro-skincare for at have ladet mig prøve dette produkt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)