torsdag den 11. juli 2013

Kan du mon undvære sådan én?Jeg tog mig et kig omkring på www.coolstuff.dk - og faldt faktisk over denne smarte dims :-) - jeg tænkte faktisk " arrgh - så skal der sikkert specialposer med - og så løber man tør - og kan ikke få fat i flere" - indtil at jeg fik læst om den.. & nu .. er jeg da helt forelsket.. 
Den kan lukke næsten alle typer for plastikposer - og den kan endda skære det overskydende af - så posen ikke fylder mere end den egentlig behøver.
- Den laver posten lufttæt - dvs. den kan indeholde flydende ting, og kan også bruges til at indeholde frost-varer :-)

På selve lukkeren er der også en "cutter" , som gør det nemt og hurtigt at få posen op igen, når du skal bruge den :-) 

Det bedste ved dette produkt, er at den jo næsten ikke fylder noget. 

Jeg synes tit at jeg har det problem at jeg løber tør for de der plastik-pose-lukkere man kan få alle steder - eller også så har jeg kun de helt store tilbage - som bare er alt for store til bare lige at lukke - ja for eks en pose nødder. 

Jeg må indrømme, jeg ANEDE IKKE at der fandtes sådan en ting, der kunne det der - derfor så overraskede det mig faktisk :-) 

nu er problemet bare... jeg ved faktisk ikke helt hvordan jeg skal kunne leve uden sådan en????? - griner.. det er jo enhver husmoders drøm, bare at have de perfekt lukkede poser i køkkenskabene, køleskabet og fryseren :-) eller er det kun mig??? :-)

Det bedste er næsten prisen - den koster ikke engang en bondegård :-)
 & den kan købes lige her på www.coolstuff.dk Derinde kan i også se en hurtig video om hvordan den fungerer in real life :-) tag endelig et kig :-)Kan du leve uden en ??? det kan jeg nemlig ikke :-)


4 kommentarer:

 1. Hmm.. Hvis du erhverver dig den - Så vil jeg endelig gerne have en opdatering om produktet i brug... For er den god, så må jeg have en ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige købt den :-) så nu glæder jeg mig til at prøve den af :)

   Slet
 2. Den er da super smart .. sådan en må mor her da også eje :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)