mandag den 8. juli 2013

Lille pung i krokodille mønster


Hej bloggen :-) - så fik jeg omsider lært at lave krokodille-mønster - egentlig tog det mig kun 10 min at lære - og så var jeg i gang med denne pung - men har bare såååå længe gået og sagt til mig selv, at jeg snart ville prøve det.. :-) & i går skulle det være :) - og må indrømme at jeg er YDERST tilfreds med resultatet :) - den er suuuuuper lækker og så er den lille og handy:) 

Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver noget i krokodille mønster :) - hvad synes i om den? :)
Jeg har lavet den i søstrene Grene garn - og nål 3 :-) jeg må indrømme - jeg er forelsket i de farver altså :) 

Pungen måler 13 x 21 cm :-)

Overvejer lidt at lave en DIY på den - fordi jeg synes den er så søøøød :-)

Tror jeg vil gå i gang med en til :-) Griner ! .. 

<3

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jaaah ! .. Og du er nu den stolte ejer :-)

   Slet
 2. hold da op den er flot :)

  SvarSlet
 3. Aj, hvor er den flot. Og som du selv nævner, er farverne super flotte.

  SvarSlet
 4. Hej, ville lige skrive og fortælle at du vandt min blog anbefaling, se den her http://www.mixeduniverse.com/2013/07/blog-anbefaling-michelle-spuur.html

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)