torsdag den 18. juli 2013

New in

Wuhuu ! .. Så fik jeg shoppet lidt i dag.. :-)
- Landet ligger jo sådan at jeg skal til et kæmpe stort polsk bryllup om en uge - i Polen :-) mine søde arbejdsgivere inviterede mig med for over et halvt år siden - og nu er tiden endelig kommet :-) problemet er bare .. jeg er ikke en girly-girl - så jeg har ikke rigtig nogle sko jeg kan have på til sådan en fest :-) + min taske, som jeg ellers har været super glad for (octupus efterligning) - er gået i stykker  - så jeg måtte have en ny :-) & jeg synes selv at jeg gjorde ALLETIDERS køb oppe i Deichmann :-) - skoene var sat ned med 50 % og kostede kun 150 kr - og tasken var også på 50 % og kostede kun 79 kr. Men fordi jeg købte to ting på rabat - så fik jeg ydeligere 40 kr rabat :-) så fik både nye sko - og ny taske til 200 kr :D .. ej det er da virkelig en god deal :-) og så er tasken bare suuuper sød ! :-) & mht skoene .. kryds fingre for at det går godt ikk? :-)
Senere kom jeg så ned i Tiger - hvor jeg tilfældigvis så at de havde rejsesæt med en nakkepude - natbriller og et sæt ørepropper for 30 kr tror jeg.. PERFEKT når man skal køre i bus med herre mange mennesker i rigtig mange timer :-) . YAY ! .. 

Har i forresten taget et kig på min youtube kanal fornylig? :-) der er to helt nye videoer for alle jer som gerne vil lære at hækle, men måske lige mangler lidt guide til at komme i gang :-) tjek det ud :-)


2 kommentarer:

 1. wauuu du bliver sommer-lækker <3 søde hæklemus <3

  SvarSlet
 2. Wauw!

  Flot taske og flotte sko :-)
  Og til en rigtigt god pris :-)

  Hav en god aften.
  Knus

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)