tirsdag den 16. juli 2013

Waiting time is a bitch

Vi kender det vel alle sammen.... det med at gå og vente og vente og veeeeente på et eller andet vi har bestilt online - hvor det så bare føles som om det tager flere år, før det når frem? :-) 
På billedet herover ser i mit sidste køb online .. Nemlig denne lille fine tripod, som skulle være temmelig fleksibel :-) - jeg har allerede en utrolig fin tripod - en af de store dyre som kan blive temmelig høje - problemet er bare - at når man skal filme hæklevideoer - så er man nødt til at skal temmelig tæt på - og min tripod kan ikke blive lille nok :-) Ergo .. jeg var nødt til at finde en der kunne blive lille nok - and voila - here it is ! .. jeg er utrolig spændt på at prøve den - og se om den er så god som jeg håber på at den er :-) 

&&&&&& ' til dem af jer som så mit indlæg omkring Qu seal poselukkeren - så kan jeg fortælle at jeg rent faktisk købte den - og at den ligger på posthuset og venter på mig :-) så tror jeg smutter op og henter den i morgen :-) wuhuuu ! .. glæder mig til at se om den er FANTASTISK !!! :-)

Hav en rigtig dejlig aften ! 

2 kommentarer:

 1. Det kender jeg rigtigt godt.
  Især de gange jeg bestilt fra Kina.
  Så kan det sagtens gå en måned eller mere inden jeg modtager tingene :-)
  Jeg ved det godt men er alligevel rigtigt utålmodig. Er mindst lige så utålmodig ved 24 timers levering.

  Hav en rigtigt god dag :-)
  Smut gerne forbi min blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh dejligt at høre at jeg ikke er den eneste med en tålmodighed på størrelse med et frimærke :D ..
   & ja mit er bestitlt fra Hong Kong - så der er naturligvis lidt ekstra ventetid med det - men jeg er så utålmodig at jeg næsten altid betaler for fremskyndet fragt - næsten uanset hvad jeg bestiller :D Griner

   Kigger lige forbi din blog :-)
   & rigtig god dag til dig også !

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)