torsdag den 29. august 2013

Sigma 70-300 DG Macro

Hej alle sammen :-)
Nåååå.. så fik Frk. Spuur her ENDELIG sit fotogrej hjem - nemlig et helt nyt objektiv til mit skønne kamera :-) Det blev et Sigma 70-300 - og jeg er SIINDSYGT glad for det :-) Har dog været en smule sur på GLS & Computersalg.dk over at jeg først har fået det nu - har ventet en hel uge.. Men nu er det her - og hoooold nu op det er effektivt da... :-) På det nederste billede der har jeg zoomet helt ind - og det skal siges, jeg står RET langt væk :-) og det er liiiiige før jeg kan kigge ind af deres vinduer :-) griner .. 

Jeg kan en del flere ting med dette objektiv, i forhold til det der sad på som er Nikon 18-55 zoom objektiv - Da dette samtidig også er et macro objektiv + det kan zoome en heel del mere end det andet jeg har :-) 

Hvilke objektiver har du til dit kamera? :-) 


2 kommentarer:

  1. Kæft det er fedt .. tillykke med det mus <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaaaak mor :-) er også mega glad for det :-)

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)