torsdag den 22. august 2013

Èn elefant kom macherendeSå fik jeg Kreeret en lille Elefant :-) 
Jeg er selv rigtig glad for den - Egentlig har jeg aldrig rigtigt gjort mig i hæklede dyr - da jeg mere laver beklædning til børn osv :-) men sådan for sjov - og for at prøve noget nyt, så begik jeg mig i kast med denne rigtig søde elefant - som jeg længe har været forelsket i :-)
Hvad synes du ?

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Lykke :-) Tuuusind tak - ja den er nemlig super sød - kan heller ikke helt bestemme mig for om jeg skal beholde den selv, eller måske sælge den videre :-)

   Slet
 2. Nej hvor er den nuttet. Er den svær at lave?

  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :-) nej den er faktisk utrolig simpel .. den er ikke svær - overhovedet :-)

   God weekend til dig også :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)