mandag den 12. august 2013

Goodiebox #1


Yes !! . Så fik jeg omsider min aller første goodiebox .. Og jeg vil lige afsløre.. jeg vidste godt på forhånd hvad der var i :-) - min kære moder får nemlig også disse boxe - og havde da allerede smugkigget i hendes, men jeg var alligevel lige så spændt på at få min egen, da jeg var ret begejstret for det som var i :-)

til jer som ikke helt er klar over hvad det hersens Goodiebox er for noget - så kan jeg fortælle at det er en lille overraskelsespakke man får 1 gang om måneden, hvor der så vil være lidt forskellige ting i - det kan være shampoo, make up, neglelak, ja you name it.. en masse forskellige lækre ting til at forkæle dig selv med :-) super skønt - og så koster det kun 139 kr. 

Du kan oprette dig som medlem lige her :


Jeg har indtil nu været en smule skeptisk omkring, om jeg skulle oprette mig, men da der sådan flere gang har været nogle ret lækre ting med, og så tænkte jeg lidt at jeg faktisk også rigtig gerne ville have de æsker det kommer i - som skifter farve hver måned :-) Griner .. ej men det er altså virkelig nogle flotte farver, og mega praktiske kasser - specielt til mig - som har alle mulige sjove småting liggende alle stedet :-)

Får du goodiebox? og i så fald - var du tilfreds med denne måneds indhold? :-) <3


I sneek peaket på min Facebook side - fortalte jeg jo også at i kunne se hvad jeg købte for kun 1 kr :-)
& her er den så :)

HH SIMONSEN® - Volumizing Brush

Jeg har ikke haft mulighed for at prøve den endnu, men den virker umiddelbart rigtig god :-)
- jeg købte den for kun 1 kr på www.cocopanda.dk 
Tit og ofte har Cocopanda sjove tilbud på nogle af deres produkter, til kun 1 kr plus porto - så jeg kom i alt til at slippe med 20 kr for denne børste, hvilket da virkelig er et kup :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)