onsdag den 21. august 2013

Mit næste køb


Ååååh .. er det ikke en skønhed? :-) det nyeste køb jeg vil gøre mig til mit dejlige Kamera :-)
Et sigma 70-300mm f/4-5.6 dg macro objektiv :-) køber det på torsdag - og håber på at have det senest mandag :-) .. Det bliver sååååå fedt :-) det er væsentligt federe end det 18-55 mm der sidder på nu :-) 
Glæder mig som et lille barn - og kan ikke vente med at prøve det af :-)

Udover det - så skal jeg også have købt denne flash :-)


YN-560 II Flash Speedlite w LCD Screen :-)

Så er jeg allerede ved at være godt kørende :-) 
Hvad har du til dit kamera?? :-)

& undskyld at der har været SÅ stille på bloggen i længere tid nu - men der har været så meget med skolestart - praktikstart osv :-) men tror efterhånden at jeg er ved at være godt med :-) så i kan se frem til at høre en hel del mere til mig :-) Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)