tirsdag den 27. august 2013

New inJeg er sååååååå glad :-) Min mor og jeg har nemlig endnu engang, købt nyt garn - og denne gang er det denne nye type garn på spuurspot - nemlig min mors nye hæklegarn til nål 2-2,5 - YAY!!! det har jeg efterspurgt mange gange :-) - så det er super dejligt at det endeligt at muligt at købe, samt at det er i nogle virkelig fantastiske farver - og så er det stadig 50 g nøgler - samt god løbelængde - og prisen - ej men den er super billig - se selv :-)


Det ender nok med at jeg bliver nødt til at købe samtlige farver - for er simpelthen sååå forelsket i dem alle sammen :-)

Som i også kan se på billedet herover - så har jeg købt en ny hæklenål, men ikke hvilken som helst hæklenål - men en skarp hæklenål :-) men den kan man lave rigtig søde hæklede kanter på alt muligt - den kan hækle igennem stof - så du kan kombinere sy og hækleevne :-) SUPER FEDT !!!
har ikke afprøvet den endnu, men regner med at jeg snart skal prøve den af :-) 

- Jeg vil gerne lige undskylde, at det har været SÅ stille her på bloggen - og at der kun lige er kommet et enkelt indlæg og så en masse dages pause - men er lige startet i skole igen, og så var der lige lidt praktikforberedelse, og så startede jeg i praktik i går :-) & jeg må indrømme, jeg er SUUUUPER glad :-) det er nogle skønne mennesker, og nogle skønne børn :-) (er i en SFO2) Der bliver lagt vægt på individualitet & kreativitet - og det er LIGE noget der passer mig :-) 

Regner med at der vil være lidt mere overskud fra nu af - nu når jeg har fået overstået de første dage :-) 

kan se på mit besøgstal, at der trods mine manglende indlæg, stadigvæk er personer som kommer en tur ind forbi og kigger - og det er bare SUUUUPER dejligt :-) Tusiind tak og bliv endelig ved med det :-) <31 kommentar:

  1. Hejsa.
    Hvor har du købt den skarpe hæklenål og hvad koster den.
    Hilsen Susanne

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)