onsdag den 18. september 2013

Crochet - Ny hue-donation


Jeg har længe gået og gerne villet lave sådan en hue, og når man nu alligevel ligger syg, så kan man da lige så godt bruge tiden på at hækle :-) jeg er selv temmelig godt tilfreds med resultatet, og det var faktisk super nem :) - den er hæklet i fri hånd, altså ingen opskrift :-)

Hvad synes i om den? :-) den er jo ikke voldsom svær - men synes nu den er lidt sød alligevel :-) - den bliver doneret til min mors julehjælp - hvis du selv sidder derude og strikker/hækler/syer eller noget helt andet, og du godt kunne tænke dig ligesom jeg, at donere til julehjælpen, så finder du link i bloggens højre side, hvor du nemt kan gå ind og kontakte min mor, samt læse mere om hele projektet :-)

ORV ORV OOOORV!!!!

Det er jo liiige i dag at jeg skal med min lillebror og hans bedste ven, ind og se Simon Talbot - Talle alene i verden på Nykøbing Falster teater :-) YAY!!!!!! .. skal nok skrive om oplevelsen :) 
Det bliver super fedt :) glæder mig rigtig meget :)

2 kommentarer:

 1. Rigtig flot hue. Har også selv fået lavet et par stykker. God fornøjelsxe i aften:-))).

  Mange hilsner

  Elin.

  http://ebjep.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elin :-)
   Tusind tak - ja jeg er også godt tilfreds selv :)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)