fredag den 13. september 2013

Granny Stripe PonchoWuhuuuu (fornem at jeg nærmest skriger) 
- Så blev jeg ENDELIG færdig med mit store projekt, og nej, det ser ikke ud af forfærdeligt meget, men det var virkelig en langsommelig process at komme igennem denne Poncho :-)
Den er lavet i det lækreste Baby Akryl - som selvfølgelig kan købes til billige penge hos min mor - lige her 


Det er simpelthen sådan noget dejligt garn - og så er det jo bare nogle SUPER fede farver.. og jeg mener, 56 kr for 4 nøgler af 100 g - det er da super billigt - og så er det virkelig god løbelænge på nøglerne :-) jeg har brugt 300 g garn til hele denne poncho - så hvis du selv godt kunne tænke dig noget lignende - jamen så er der virkelig nogle fede farver at vælge i mellem :-) og det fedeste er næsten at du ikke skal skifte farve selv :-) - så ikke noget med at sidde og sy ender ind bag efter :-) YAY siger den efterhånden garvede hækler (og er sikker på at der er masser af kvinder derude som er enige med mig)

Den er super dejlig varm - og glæder mig sådan til at have den på første gang, som sansynligvis bliver i morgen :-) den skal jo også lige vises frem for kollegaerne :-)

hvad er dit seneste største projekt :-)

& Guys .. skal vi snart have gang i noget give away???? :-)


6 kommentarer:

 1. Skøn og dødflot ;) ... den "opskrift" skal jeg prøve en dag ..

  Hilsen Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja :-) dejligt at høre :-) håber jeg må se resultatet når du får den lavet :-) og held og lykke med fremtidsprojektet :-)

   Slet
 2. For f..... hvor ER den bare blevet flot !!!!! Den kan du godt være stolt af .. det er et stort projekt og noget super fantastisk flot garn ... hvor HAR du dog købt det henne????? <3

  Superkolofantalistiespialisofisk <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaaa,... hvor har jeg dog købt det garn henne mon???? :-) griner.. men ja jeg er også rigtig stolt af den må jeg indrømme :-) <3

   Slet
 3. Hej Michelle. jeg skriver til dig for at høre om du kan hjælpe mig, min datter vil så gerne have et par af de hjemmesko med crokodille stich, men hvordan hækler jeg foden , hun bruger str.37 i sko. jeg håber inderligt at du kan hjælpe mig.

  Med Venlig Hilsen Anette Berthelsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Anette - umiddelbart kan jeg ikke bare sige at du skal gøre Sådan og sådan .. da jeg ikke har eksperimenteret med at lave opskriften så stor :-) men jeg skal prøve at lege lidt med det :)

   Mvh Michelle

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)