tirsdag den 24. september 2013

My memorie suite - programmet alle vil elske

(dette indlæg er sponsoreret)

For noget tid siden, modtog jeg en mail fra utrolig sød kvinde - som repræsenterede firmaet www.mymemories.com - som har programmer MY MEMORIE SUITE - som på engelsk er kaldet et Digital scrapbooking software
Som spurgte om jeg kunne være interesseret i at holde en give away for mine læsere - og samtidig selv få lov at prøve deres fantastiske program af :-) Jeg takkede selvfølgelig ja - og glædede mig heeeelt vildt til at komme igang. 

Programmet kombinerer kreativitet, og grafisk design - og er super nemt at betjene + at du kan lave en masse fede ting med det :-)

Jeg har eksperimenteret lidt med headere - og jeg har masser at lære endnu, så disse billeder er kun for at illustrere mulighederne med programmet :-)

Der er uendeligt mange muligheder med dette program - det fedeste er nok at du på deres hjemmeside, kan gå ind og hente flere fede accessories til programmet i form at nye skrifter, blomster, baggrunde og meget meget mere. Meget af det skal man betale for (men det koster næsten ingenting) - men der er også RIGTIG meget gratis, som man bare kan gå ind og downloade :-)

Men det er ikke kun headere du kan lave med MY memorie suite - neeej .. du kan også lave dine helt egne fantastisk flotte kalendre - med billeder af familie, venner eller måske dine dyr - som så kan blive til virkelig fede julegaver. Det er også muligt at lave fotobøger, kort til ALLE anledninger og jamen - listen er uendelig lang med muligheder. 

Programmet fungerer både til mac og pc - så ingen hindringer der :-) - så kan du godt lide at  være kreativ med grafik osv - jamen så er dette program LIGE noget for dig. 

YOUTUBE kan du også finde videoer som illustrerer rigtig godt, hvad dette program går ud på - på en nem og forståelig måde :-)

Det er uden tvivl et program som jeg allerede har, men også kommer til at bruge utrolig mange timer med :-)Hvis du selv godt kunne tænke dig at prøve kræfter med dette super fede program - så kan det købes på my memories hjemmeside - for kun 40 dollars (omregnet ca 200 kr)


Ellers følg med her på bloggen :-) 
Jeg sætter nemlig give awayen igang i dag tirsdag :-)

A Special thank you to Liz Gardner, who made this possible :-) Thank you for the opportunity - the software is amazing - and i love it already :-)

1 kommentar:

  1. Sikke en lækker give away! Jeg er med :)
    m_hoej20(ad)yahoo.dk

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)