onsdag den 9. oktober 2013

5 månederes opdate - Raunsborg Håndcreme


Mange af jer husker måske en gammelt indlæg - hvor disse billeder fremgik. Det var nemlig min anmeldelse af den populære Raunsborg håndcreme. 

hvis du ikke har læst det - så kan du gøre det lige her


Indlægget blev vist RIGTIG mange steder - selv på Raunsborgs facebook side - hvilket resulterede i at mit besøgstal  - og der blev gjort rigtig meget opmærksom på virkningen ved brug af Raunsborg :-) 

Jeg følte det var på sin plads at der kom en update - nu her næsten et halvt år efter jeg begyndte at bruge cremen :-)

og dette er mine hænder nu


Jo.. Mine hænder er fuldstændig fine - jeg har INTET haft med mine hænder siden jeg begyndte at bruge cremen. Jeg brugte cremen meget - indtil min eksem var gået væk, så holdte jeg lidt igen - for at spare (den er trods alt ikke heeelt billig, hvis man bruger rigtig mange gange om dagen) - og det endte faktisk ud i at jeg kun brugte den når mine hænder var rigtig tørre - og sådan har det stået på i 3 mdr nu - og som i kan se - så er der INTET!!!! 
jeg havde ALDRIG troet at jeg skulle blive fri for min lidelse - og slet ikke med en "simpel" håndcreme ... det er altså ikke bare en midlertidig virkning den har - men i mit tilfælde - en lidt mere permanent virkning - hvilket jeg priser mig lykkelig for. 

Jeg ved ikke om det har haft nogen indvirkning - men mit udslet som i ser på det øverste billede - det havde jeg også omkring munden - og jeg har faktisk mange gange efter badet - brugt håndcremen i ansigtet - og jeg har ikke haft noget med min mund heller - hvilket er MEGET atypisk - for det har jeg lidt af siden jeg gik i 5. klasse . 

Jeg kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg er for Raunsborg - og Jim Lyngvild, for at have lavet denne fantastiske creme, som har gjort så sindsygt meget for både mig, men også en hel masse andre mennesker, med en masse andre lidelser. 
men for mig, som faktisk havde affundet mig med tanken om, at jeg skulle leve med det her resten af livet - er det nu en endnu større lettelse og befrielse, endelig at prøve at leve med "normale" hænder, og "normal" mund :-)

Jeg går ALDRIG væk fra Raunsborg - de er ligesom manden bag dem - FANTASTISKE !!!!!!!
Tak til Morten fra Raunsborg, for at give os muligheden for at dele ud af disse cremer - det har helt sikkert skabt en masse glæde hos danskere rundt omkring i Danmark :-) og jeg håber at vi får muligheden for at gentage  på et tidspunkt ude i fremtiden :-)

 TAK TIL RAUNSBORG!!!!!!

Kunne du godt tænke dig selv at få fingrene i denne fantastiske creme, og mange andre lækre produkter? jamen så kan de købes lige her


<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)