fredag den 25. oktober 2013

Dyson Air Tab - en miljørigtig beslutning.


Flere og flere mennesker i dag, går op i vores miljø, og CO2 udslip, og langt de fleste mennesker ved også godt hvad der skal til for at afhjælpe nogle af alle de problemer vi har sat os selv i - de fleste gør bare ikke noget ved det. 

Nu har DU chancen for at gøre noget ved DIT CO2 udslip - og gøre dit til at de kommende generationer, kan vokse op i en tid, hvor der både er sommer,vinter, efterår og forår. Med blade på træerne og varme dage. 

Nu er der nemlig kommet, efter min mening, verdens FEDESTE blandingsbatteri.. Det er IKKE bare et blandingsbatteri som vi kender det - nej dette blandingsbatteri, kombinerer håndvask og tørring, i én og næsten samme funktion.. Først vasker du hænderne, (så ville du normalt gå hen over gulvet og dryppe vand, for at så at finde et håndklæde at tørre hænderne med) - og så er det at magien sker, for nu kan du også tørre hænder, hen over vasken... Det er ikke bare smart, det er også rigtig klogt.

Ikke nok med at de fleste nok godt kan se det smarte ved denne nye form for blandingsbatteri, så har det også mange andre værdipunkter, og positive egenskaber, som følger med i "pakken". 


  1. Den er hygiejnisk, da den er uden berøring
  2. den er strømbesparende, og udleder derfor ikke ret meget CO2
  3. den er pladsbesparende
  4. Effektik håndtørring (10-15 sek)
  5. Du slipper for papir-håndklæder som ikke er særlig miljøvenlige, og du slipper for at de ligger og flyder på gulvet
Du kan på den måde ikke komme uden om, at det er en win win situation - og bare generelt en smadder god idé. 
Og nu tænker du ... "Hmmm.. ja det er fint Karl Smart ... Det koster nok en bondegård så."
Og til det kan jeg kun svare.. :" Nææ.. det gør det så faktisk ikke"

- De nye smarte håndtører kommer nemlig i rigtig mange prisklasser - og der er helt sikkert også en prisklasse som passer til dig og dit behov, og så kommer den endda i flere forskellige størrelser :-)


(se evt videoen for mere information)

(klik her for at se de forskellige modeller håndtørrer)


Denne model er der sikkert allerede mange af jer, som allerede har set rundt omkring i det danske land - for der er heldigvis rigtig mange som allerede har fået installeret de smarte håndtørrer på offentlige steder - hvor det jo er en hver mand (og kvindes) rettighed, at tingene er hygiejniske - jeg er personligt selv meget glad for disse håndtørrer, da jeg synes de er yderst effektive, og man behøver ikke at bekymre sig om bakterier :-)

(klik for at se mere information)

Så klik ind på siden - og se om ikke også du, skulle kunne vaske hænder med god samvittighed :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)