søndag den 13. oktober 2013

Feel like, yeah well, TIRED

Oh.. I'm Tired :-)
Selvom mange nok vil syntes at det lyder da ikke som noget særligt, så er jeg nu oppe på 14. dag i træk med arbejde - og jeg er ved at være brugt op - jeg har så lige en uge endnu inden jeg kan holde weekend - men jeg skal bestemt ikke klage - jeg har de bedste jobs i verden ! .. Meeeen, selvom jeg elsker mine jobs - så er det stadigvæk hårdt at være på arbejde hver eneste dag i 3 uger i træk .. Og alle dagene har jeg med diagnosticerede børn at gøre, og de kræver altså lige en tand mere af en voksen, end ikke diagnosticerede børn gør - det er jo en kendsgerning :-)
Det giver mig rigtig meget, mentalt, at arbejde med børn med diagnoser - det giver mig en mulighed for at lære meget mere om mine egne grænser, og hvor meget jeg egentlig kan holde til - og jeg har allerede erfaret efter et år som handicaphjælper - at det er ikke småting. Til tider er det simpelthen så hårdt så man bare har lyst til at sige "jeg kan ikke mere" - men nu har jeg overlevet i et år - og har efterhånden fundet de små teknikker, som gør at jeg sagtens kan alligevel, men vil også godt sige, jeg er temmelig træt når jeg skal hjem fra job :-)
Samtidig med det - så har jeg også haft stress på fordi det betød alt - ja faktisk så afhang hele mine pædagogiske karriere af at jeg blev godkendt i min praktik - hvilket jeg heldigvis gjorde - men havde faktisk besluttet mig for, at hvis jeg heller ikke blev godkendt denne gang, så skulle jeg IKKE være pædagog, så ville jeg finde på noget andet, selvom at pædagog har været min drøm i 12 år nu. 
Men denne praktik har virkelig vist mig at jeg er på min rette hylde - jeg elsker børnene, og de elsker mig. 
Det betyder alverden. der er ikke nogen større glæde et menneske kan få, end at blive værdsat af børnene, og måske være lige netop den pædagog de husker mange år ude i fremtiden (har vi ikke alle sådan en pædagog? en der bare har sat et mærke i en?) 
<3

1 kommentar:

  1. selvfølgelig er du på den rette hylde .. alle børn elsker dig og du er som en magnet på børn - næsten uanset alder - så det er dit kald at det er børn du skal arbejde med - og for - så kæmp for alt hvad du har kært <3

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)