mandag den 21. oktober 2013

Findforsikring.dk - Forsikringer til enhver


Går du ligesom mange andre danske kvinder rundt og er i tvivl om hvorvidt du er forsvarligt forsikret eller ej? Ejer du nogle dyre ting, som du umiddelbart troede var dækket af din eksisterende forsikring? - Så kan dette indlæg måske være dig en kæmpe hjælp. 

Det er nemlig således at i mange tilfælde bliver dine dyre mærkevarer, hvad enten det er smykker, Tasker, tøj osv, ikke dækket af din almindelige indboforsikring, hvis det samlede beløb af dine fashion-items, overstiger en hvis procent af det som du er forsikret for. 
Derfor kan det være en god idé for enhver fashionista, at få tjekket sine forsikringer igennem, og få klaring på, om du er forsikret som du skal være, i tilfælde af at uheldet er ude for dig. 

Det er her Findforsikring.dk kommer ind i billedet. 
På Findforsikring, kan du nemlig super nemt, og super hurtigt, få tjekket op på, ganske gratis, om du er forsikret som du bør være. 

Går du ind på www.findforsikring.dk, bliver du med det samme mødt af en super overskuelig og lækker hjemmeside, som hurtigt kan overskues og regnes ud. - Mange kvinder tager afstand fra hele den jungle det kan være at hitte ud af de forskellige forsikringer osv - men her har Findforsikring gjort det muligt for enhver, mænd som kvinder, at blive klogere på hele forsikringsverdenen - ved hjælp af gode informationer, som er nemt tilgængelige, og som samtidig fortæller dig, lige nøjagtig det som DU har brug for at vide, i forhold til DINE forsikringer.  

Noget af det første du møder er deres 1-2-3-4-punkts betjening som går ud på at du finder de forsikringer du behøver, i 4 nemme trin.

Det du gør er simpelthen bare at udfylde en formular med dine behov og ønsker, og derefter bliver du kontaktet af tre forsikringsselskaber, som kommer med tilbud til dig, og fordi forsikringsselskaberne ved, at de er i konkurrence med andre, så vil de oftest give dig en bedre pris, hvor nemt kan det lige være? :-)

Som en ny funktion - kan du nu også i løbet af omkring 30 sek, SELV gå ind og beregne, hvilke forsikringer du reelt har brug for, og ud fra det, endnu nemmere tjekke op på om du er korrekt forsikret. 
På Youtube, ligger der flere videoer omkring Findforsikring.dk - deres koncept, og deres muligheder - Tag evt selv et kig :-)Her bliver det i et let-forståeligt og pædagogisk sprog, forklaret, hvordan hele det her koncept virker. 
Du kan finde flere videoer lige HER
Findforsikring.dk er en E-mærket hjemmeside, så du kan roligt stole på at det du får leveret, nu også er holdbart (det er altid vigtigt at sikre sig, at de hjemmesider man benytter, er E-mærket, specielt hjemmesider, hvor man udleverer private oplysninger. 
Selv en fashionista har brug for forsikringer - It's Fashion Darling 

Findforsikring.dk – din vej til en bedre og billigere forsikring. Nemt, gratis og uforpligtende

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)