fredag den 11. oktober 2013

Kunsten at lære - og at lære fra sigKunsten for en pædagog/lærer, er jo kunsten at lære fra sig på en pædagogisk måde. Det er et redskab som er virkelig nyttigt i disse professioner - og som giver en utrolig glæde hos os voksne :-)
Dette er et redskab, som jeg egentlig ikke troede jeg besad - og som jeg ikke rigtig har følt trang til at udforske - før nu. :-)
som mange af jer ved - så er jeg i praktik i den skønneste SFO - og med de SKØNNESTE børn - her iblandt er Petrea - hun er en pige på 11 år, som går i 5. klasse. 
Petrea ville RIGTIG gerne lære at hækle - så vi startede ud med en masse luftmasker - og gik derfra videre til en oldemorfirkant - og da jeg så begyndte at hækle en elefant, ville Petrea selvfølgelig også gerne hækle sådan en, så jeg viste hende hvordan hun skulle gøre - og vupti, så kom en elefant til live. 
Det skal siges, Petrea har kun hæklet i ca 10 dage sammenlagt - og jeg er såååå stolt af hende :-) Den blev simpelthen bare så nutted :-)
Jeg fik rigtig meget ros af min vejleder, for min måde at lære fra mig på - og jeg må også indrømme, det er faktisk svært at lære håndarbejde fra sig, men nu har jeg da lært en 4-5 piger at hækle :-) Jeg er både stolt af dem, men også af mig selv, at jeg har formået at lære dem det :-) 

4 kommentarer:

 1. Det er vanvittig flot gået af en 11 årig pige der kun har hæklet i 10 dage .. wow faktor totalt i top !!!!! og godt gået at du har formået at lære det fra dig på en måde så børnene fastholder interessen - det er så stort min skat <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for rosen kh Petrea

   Slet
 2. Hej Michelle jeg er rigtig glad for at du har lært mig at hækle kh Petrea<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Petrea :-) jamen det er da kun en fornøjselse at have lært dig det :-) det har vi jo hygget os med i mange timer efterhånden :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)