lørdag den 19. oktober 2013

review - Jonatan Spang - Bryllup

I går var jeg til nærmest, noget af det sjoveste jeg meget meget længe har oplevet! Nemlig Mr. Jonatan Spangs bryllup (folk som har set showet, forstår denne lille finte) :D
- Og aldrig i mit liv, har jeg oplevet at jeg skulle grine, SÅ HYSTERISK, i to gange 50 min i træk. 
Komikken var til UG Kryds og slange og pil opad. Det var en super sjov og informativ blanding mellem det surealistiske og det realistiske - og kan man snakke nedladende om kvinder , som mand, uden at lyde som en kæmpe nar? JA - Jonatan Spang kan ;-) - Selvom han gang på gang, pointerer kvinders fejl og mangler, er det alligevel stemningen, at kvinderne alligevel, sidder og tænker: " Ja han har jo egentlig ret" - og jamen der er simpelthen ikke ord nok i det danske sprog, til at beskrive den oplevelse som vi havde i går. 
Bedst som man tror at showet er slut, så springer Jonatan ud på scenen igen, og så kører vi lige ca 20-25 mere - men med hvad - vil jeg ikke afsløre, for dem af jer, som endnu ikke har været så heldig at være inde og se showet - og til jer kan jeg kun sige 

GØR DET!!!!!

Det er simpelthen årets sjoveste oplevelse - og uden tvivl pengene værd :-) 
En anden fed ting i går, var den respekt som jeg fik for Jonatan - Efter showet - ca 20-25 min - kommer han ud, for at give de tilbageværende gæster en mulighed for at få taget et billede, samt få en autograf og en hyggelig snak - Det er i mine øjne, virkelig god stil af en hvilken som helst entertainer - at man lige viser sine gæster den respekt, at imødekomme deres ønsker om et personligt møde med artisten. Jeg var beæret over at få lov både at få hans autograf, men også at se hans imødekommende attitude, på trods af at alt der blev sagt, jo nok er hørt 20 steder før - men han var stadig lige overrasket, når man kom ind på dele af showet, som var overraskende :-)

Jonatan Spang - Du får en 
STUUUUUR 5-Tal af MAAJ! 

2 kommentarer:

  1. Min venindes kæreste friede faktisk til hende via en af hans shows <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Neeeej hvor fedt :-) stort tillykke til dem :-)

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)