tirsdag den 15. oktober 2013

Shamballa - den PERFEKTE JULEGAVE idé :-)Jeg har længe gået og været i vildrede over hvad jeg skulle give de kvindelige medlemmer af familien i julegave - det er jo ikke et minut for tidligt at begynde på diverse julegaveindkøb - specielt ikke når man er studerende som jeg - og indkomsten derfor ikke er det helt vilde :-) .. Så var det at jeg så Shamballa armbåndene - og jeg må indrømme.. jeg forelskede mig med det samme - for hold nu K*** hvor er de bare flotte.. Jeg elsker at de er så enkle, men alligevel så fancy - og at det er et armbånd som kan passe et hvert håndled, pga størrelsesreguleringen. WOW!!!!
mit helt personlige favorit armbånd er det armbånd i midten, det er simpelthen bare SÅÅÅ skønt.. og heeelt sikkert et der kommer på min ønskeliste til både jul og fødselsdag. 
Tilmed at det jo ligner smykker til både 4- & 500 kr, så er det jo bare virkelig en optur at de så KUN koster 149 kr - normalpris 199,- (spar 25 %)  :-) (Bemærk, Tøserne sidder og måber over den SÅ vanvittige billige pris) du får således kvalitetsarmbånd til en fordelagtig discount pris - hvad mere kan man forlange? :-)

Der er super mange virkelig flotte farver - og jeg må virkelig indrømme at jeg ville ELSKE at eje dem alle sammen :-) 
Jeg tror at de fleste piger med hang til smykker, vil komme til at eeeeelske dem .. :-)

de kan alle sammen købes hos http://www.coolur.dk/shamballa.html
& de har tilmed sådan en lille ekstra feature - hvor du kan tilføje dem til din ønskeliste - TJEK!!!! :D

Gå ind og lur alle de skønne armbånd af .. jeg tror bestemt ikke at du vil fortryde det - og hvem ved - måske det kan være at det skal ned og ligge under dit juletræ i år :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)